Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5114 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   18 Ocak 2018 - 15:04

Bakandan 115 hamile çocuk açıklaması

Büyüt
Küçült
Bakandan 115 hamile çocuk
Bakan Demircan, Rapor geldiğinde kamuoyu ile paylaşacağız, kimin ihmali varsa bu ortaya çıkarılacak dedi.

115 hamile çocuk hakkında Habertürke açıklama yapan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Hata ve ihmal kimdeyse ortaya çıkarılacak. Suç işlenmişse gerekli ceza verilecek. dedi. Bakan Demircan olayla ilgili olarak çok üzüldüğünü ifade etti.

RAPOR GELDİĞİNDE KAMUOYU İLE PAYLAŞACAĞIZ

Habertürk TVden Pınar Tatlıbaşın aktardığına göre, müfettiş görevlendirildiğini söyleyen Bakan Demircan, Rapor geldiğinde kamuoyu ile paylaşacağız, kimin ihmali varsa bu ortaya çıkarılacak açıklamasında bulundu.

İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi de onlarca hamile çocuğa bakıldığı ortaya çıkmıştı. Bir hastane çalışanının şikayetine göre tespit edilen sayı 115 i. 5 aylık süreçte yaşları 18in altında 35i Suriyeli 115 kız çocuğunun hamile olduğu saptanmıştı. Hepsinin yaşı 18in altındaydı. Bir diğer skandal ise hiçbirinin kayıtlarının polise bildirilmemiş olmasıydı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024