Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3416 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Haziran 2016 - 17:03

Bayrampaşa Hastanesi veda iftarı verdi

Büyüt
Küçült
Bayrampaşa Hastanesi veda iftarı

Özel Bayrampaşa Hastanesi yönetimi, alt yapısını, tüm kadrosunu ve sağlık hizmetlerini yapılandırma, bölgede daha geniş bir kesime ulaşma amacıyla kısa bir ara veriyor. Bu ara, yeniden  start almanın müjdesi.  İlçede görev yapan bazı kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum derneklerinin yöneticileri ile  Bayrampaşa halkınının katıldığı  iftar yemeğinde Yönetim Kurulu Üyesi ve  Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Aytekin Parmak, davetlilere kısa bir konuşma yaptı.

Bu ayın paylaşmanın güzelliğinin yaşandığı  ay olduğunu  ifade eden Dr. Parmak, Ramazan bir arada olmaktır. Bizler de Bayrampaşamızın güzel ve vefalı insanlarıyla bir arada olma adına ve  vedalaşmak üzere bu iftarı düzenledik. Ancak vedamız yeniden gelmek, aranızda olmak üzere. Eylül ayında  Bayrampaşanın en büyük hastanelerinden biri olarak tekrar kapılarımızı açacağız. Şimdiden Ramazan Bayramınızı da kutluyorum dedi.

200 YATAKLI HASTANE

Hastanenin bulunduğu sokakta düzenlenen iftar yemeğinde Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Parmak, Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Mevlüt Kalçık ve Başhekim Uz. Dr. Mehmet Ünal, tüm doktorlar, sağlık personeli ve Bayrampaşa halkı katıldı. Hastane Yönetim Kurulu  Üyesi  Op. Dr. Aytekin Parmak,  yeni hastane yapısı hakkında bilgi verdi. Yakın tarihte 200 yataklı, geniş kapsamlı ünitelerin yer aldığı kurumun faaliyete  geçeceğini belirten Dr. Parmak sözlerine  şunları ekledi: 

Verdiğimiz hizmetleri gerek fiziki donanım gerek uzman hekim kadromuz ile genişleteceğiz. Bölgemizde 200 yataklı, helikopter pistli yeni ve modern bir hastaneyi faaliyete geçireceğiz. Sağlık hizmetlerimize verdiğimiz  bu kısa vedamız bir merhabayla son bulacak ve yeniden çok geniş donanımlı bir sağlık hizmetiyle halkımızın yanında olacağız.
 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024