Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3601 kez okundu. | Saglik Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Temmuz 2016 - 12:37

Türk doktorlarına güvendi, şifa buldu

Büyüt
Küçült
Türk doktorlarına güvendi, şifa

İngiltere ve Didimde yaşayan emekli Geraldine Ann Mcavan (68), kalça kemiklerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle yürüyemez oldu. Didimdeki birkaç arkadaşından Ortopedi Uzmanı Bora Şerifhan Alpaydının ismini duyan İngiliz kadın, Menemendeki Özel Sada Hastanesine başvurdu.Doktoru Alpaydın, yaptığı tetkik ve muayeneden sonra İki aşamalı ameliyat olmanız lazım. İsterseniz bu tedavinizi ülkenizde de yaptırabilirsiniz önerisinde bulundu.  Geraldine Ann Mcavan bir an bile düşünmeden doktoruna Ben Türk doktorlarına güveniyorum, ameliyatlarımın sizin tarafınızdan gerçekleştirilmesini istiyorum yanıtını verdi.

TÜRK DOKTORLARINA GÜVENİYORUM

Dr. Alpaydın, tarafından gerçekleştirilen iki operasyonda İngiliz kadın hastanın enfeksiyonu tedavi edilirken kalça protezi takıldı. Daha önce eşi Johnun yardımıyla yürüyebilen, seyahat sırasında aracın hareketleri nedeniyle acı ve sızı duyan kadın, şimdi tek başına yürüyebiliyor. Ağrılarının da sona erdiğini belirten Mcavan, İzmirde sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum. Türk doktorlarına güveniyorum. İngilteredeki tedavi süreçlerinde sorunlar yaşanabiliyor dedi.

İngiliz hastasının hastanelerine başvurduğunda tekerlekli sandalye ile geldiğini anlatan Dr. Alpaydın, Hastamız için iki aşamalı bir ameliyat planladık. Hastamız iki ay arayla gerçekleştirilen ameliyatlarla sağlığına kavuştu. Bastonla zor yürüyen Mcavan, artık hiçbir acı veya sızı duymadan yürüyebiliyor. Kalça revizyon cerrahisi ortopedinin en zor ameliyatlarından biridir. Onun da azmi sayesinde sağlığına kavuştu dedi.

DHA



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024