Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 7660 kez okundu. | Sikayetim-var Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Nisan 2015 - 14:22

Fatih Halkı Belediyenin Keyfi İmar uygulamalarından şikayetçi

Büyüt
Küçült
Fatih Halkı Belediyenin Keyfi İmar uygulamalarından
Fatih te imar uygulamarın da uygulanan ve vatandaşı zor durumlara sokan keyfi ve açıklanmayan uygulamalar vatandaşı isyan ettirmeye başladı.Gazetemizin şikayet postasına belediye ile ilgili yapılan şikayaetlerin büyük bölümü imardaki keyfi uygulamalar

 

Fatih yıllardır ölçek planı çıkmasını bekledi.inşaatlara izizn verilmemişti.Beklenen imar planları açıklandı. Tam insanlar birşeyler yapılacak derken şimdide Belediyenin buz yüzlü imar birimi karşılarına çıkmış gibi.

Müteaahitlerden ciddi eleştiri ve şikayet vardı.Bunu müteahitlerin anlaşamamaları çıkar çatışmalarına bağlamıştık.

Ama son aylarda yapılması  yasalara en uygun proje ve vatandaşaların isteğininde karşılanmaması ve bunun içinde gereçerli sebeple sunulmaamsı çok dikkat çekici hale gelmiş durumda.

Kimileri nin 17 aralık tan sonra Mustafa demirin imarda yetkilendirme atamalarında yetkisiz ve bölegeyi bilmeyen kişilerinin yetkilendirmesinden kaynaklandığı düşüncesi

kimilerine göre ipin ucucnun kaçtığı rüşvet in hak edilebilmesi için işlerin bilerek yokuşa sürülmesi 

kimilerine göre Fatih in  çok hassas bir ilçe olduğu bunun içinde mümkün olduğunca kendi görev sürelerinde imarı zoırlaştırdığı söyleniyor.

 

Son zamanlarda sanki özel bir sihirli değenekle bazı imarlı yerlerin kamulaştırılması ,bazı kamu yerlerinin imara açılması olaylarıda gözden kaçmıyor.

Sebep ne olursa olsun belediyenin bu vurdum duymaz tavrı halkı çileden çıkartacağa benziyor.

fatihaktuelekibi olarak gazetemizde yeni bir haber sayfası başlatıyoruz .Gerek imar gerekse diğer tüm konudaki kamu şikayetlerinizi bize bildirdiğiniz takdirde.Gazete sayfalarımızda sizin adınıza yayınlayacağız.

şikayetleriniz ayrıntılı delilli ve rumuzsuz kendi isminz ve ulaşabileceğimiz telefonlarla ilettiğinizde sayfalarımızda şikayetlerinize yer verme azusundayız.

Şikayetlerinizi bildirmek için lütfen tıklayın 

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024