Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1539 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Mart 2020 - 14:18

Sınırda ilk ölüm!Yunan Güvenliği Bir Göçmeni öldürdü.

Büyüt
Küçült
Sınırda ilk ölüm!Yunan Güvenliği Bir Göçmeni
BBC Dünya Servisi'nden Mughira Al Sharif, Suriyeli göçmen Ahmed Ebu Emad'ın Yunanistan'a geçmeye çalışırken Yunan Sınır Güvenliği tarafından öldürüldüğünü yazdı. Reuters'a konuşan Türk yetkililer, BBC muhabirinin iddiasını doğruladı.

Ä°stanbul merkezli çalışan gazeteci Mughira Al Sharif, Twitter’dan paylaÅŸtığı mesajda, Halepli olduÄŸunu belirttiÄŸi Ahmed Ebu Emad’ın bu sabah 09.07’de Ä°psala yakınlarında boÄŸazından vurularak öldürüldüÄŸünü iddia etti. BBC’den Mughira Al Sharif’in haberine göre; Ebu Emad’ın cenazesi Türkiye’ye getirildi.


TÜRK KAYNAKLAR DOÄžRULADI

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Reuters, sınırda Suriyeli bir gencin yaÅŸamını yitirdiÄŸini doÄŸruladı.

Ajansa konuÅŸan Türk kaynaklar, Yunan güvenlik güçlerinin ateÅŸ açması sonrasında Suriyeli bir gencin yaÅŸamını yitirdiÄŸini söyledi.


REUTERS DUYURDU: BÄ°R ÇOCUK ÖLDÜ

Reuters haber ajansı ayrıca Midilli Adası açıklarında boÄŸulan bir çocuÄŸun cansız bedeninin çıkarıldığını yazdı.

Midilli açıklarında botları alabora olan 47 göçmenin Yunan Sahil GüvenliÄŸi tarafından kurtarıldığı, bir çocuÄŸun ise hayatını kaybettiÄŸi belirtildi.


FOTO: Reuters

SALDIRININ ARDINDAN KAPILAR AÇILDI

Reuters’a konuÅŸan bir Yunan polis yetkilisi, dün sabahtan bu yana en az 1000 göçmenin Ege adalarına geçtiÄŸini belirtti.

Ankara yönetimi, 27 Åžubat’ta Suriye’nin Ä°dlib kentinde 33 askerimizin rejim güçlerinin saldırısı sonucu ÅŸehit düÅŸmesinin ardından ülkede bulunan sığınmacıların Avrupa’ya geçmelerine izin vereceÄŸini açıklamıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024