Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2651 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Kasım 2018 - 17:01

Ahat Andican Partisinden İstifa Etti

Büyüt
Küçült
Ahat Andican Partisinden İstifa
İYİ Parti Meclis Grup Başkanı Ahat Andican, görevinden istifa etti. Andicanın, grup başkanlığının yetki ve görevleri konusunda parti yönetimi ile görüş ayrılığına düştüğü için istifa kararı aldığı belirtildi.

BBC Türkçeden Ayşe Sayının haberine göre, İYİ Partili Andican grup başkanlığı görevinden istifa etti. Andican, istifa gerekçelerini parti grubuna ilettiğini belirterek, Kamuoyuna açıklama yapmayacağıma dair kendime söz verdim dedi.

Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre ise Andicanın istifa kararında, uzun süredir grup başkanlığı görevinde pasifize edilmesi etkili oldu.

Grup yönetimine ilettiği dilekçede de Andicanın bu konuya dikkat çektiği ve Genel Başkan ve grup yönetimi ile aralarında grup başkanlığının yetki ve görevleri konusunda görüş ayrılığı olması nedeniyle istifa kararı aldığını ilettiği kaydedildi.

Parti yönetiminin grup başkanlığını daha sembolik bir görev olarak tanımladığı, Andicanın ise grup başkanı sıfatıyla Meclis çalışmalarında daha aktif olmak istediği, ancak buna izin verilmediği gerekçesiyle görevi bırakma kararı aldığı kaydedildi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024