Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2206 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Temmuz 2018 - 12:04

AK Parti yerel seçimler için sevilen yüzler arıyor

Büyüt
Küçült
AK Parti yerel seçimler için sevilen yüzler
AK Parti 18 Ağustos a yapılacak kongrenin ardından 2019da yapılacak yerel seçimler için düğmeye basacak. Partinin başkan adaylarının erken açıklanması planlanıyor. Yerel yönetimler için ölgesinde sevilen yeni yüzler aranıyor. Parti kurmayları, El sıkmayan, tevazu göstermeyen, şatafat içinde yaşayanla yola devam etmeyeceğiz. Her ile bir Tayyip Erdoğan arıyoruz ifadelerini kullanıyor.

AK Parti, yaklaşık 8 ay kalan yerel seçimler için ‘bölgesinde sevilen yeni yüzler arıyor. Partinin tüm yerel seçim programları, eylül ayından sonra başlamak üzere planlandı. Partinin belediye başkan adayları bu kez erken açıklanacak. Parti kurmayları, “El sıkmayan, tevazu göstermeyen, nobran olan, şatafat içinde yaşayanla yola devam etmeyeceğiz. Biz her ile bir Tayyip Erdoğan arıyoruz” ifadelerini kullandı. Eylülden sonra başlıyor Hürriyet gazetesinden Nuray Babacanın haberine göre AK Parti, 18 Ağustosta yapılacak büyük kongrenin ardından, 2019 Marttaki yerel seçimler için çalışmaya başlayacak. Partinin tüm programları, eylül ayından sonra başlamak üzere planlandı. Yerel yönetimler için ‘bölgesinde sevilen yeni yüzler aranıyor. Parti yöneticileri, ‘tevazu sahibi, şatafattan uzak duran ve halkın gönlünde karşılığı olan isimler aradıklarını dile getirdiler. Mevcut belediyebaşkanlarının bazıları için bu yöndeki eleştiriler, parti için hareket noktası oldu. Partinin belediye başkan adayları, bu kez erken açıklanacak. Bu konuda planladıkları çalışmaları anlatan parti kurmayları, şunları söyledi: Performans raporları hazır “Yeni isimlerin, insan yönetimi ve kurum yönetimini başarıp başarmayacağına bakacağız. Şu ana kadar 3 yıllık performans raporları var zaten. 4üncü yılı da tamamladık. Mevcut başkanların performansı çıkacak ortaya. Genel bir rapora dönüştürüp, Cumhurbaşkanına sunacağız. Bu raporlarda, belediye başkanı seçildikten sonra bugüne kadar ne yapmış, hepsi görülecek. Hizmet yapmıştır, icraat yapmıştır ama gönüllere girememiştir. El sıkmayan, tevazu göstermeyen, nobran olan, şatafat içinde olanla yola devam etmeyeceğiz. Biz her ile bir Tayyip Erdoğan arıyoruz.” İstanbul ve Ankara için seçenekler araştırılıyor 18 Ağustostaki kongreden sonra oluşacak yeni yönetimle, belediye başkan adaylarının belirlenmesine hız verilecek. Partide, 100ün üzerinde üç dönemlik belediye başkanı bulunuyor. Bunlar milletvekillerinde olduğu gibi, başarılı bulunursa genel başkan onayıyla yola devam edecek. Parti, özellikle büyükşehirler için arayışını sürdürüyor. İstanbul ve Ankara gibi kritik olan iller için seçenekler araştırılırken, milletvekillerinden isim kaydırma olasılığının ‘düşük de olsa halen var olduğu belirtiliyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024