Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2473 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2015 - 11:33

AK Parti in seçim beyannamesi!

Büyüt
Küçült
AK Parti
in seçim
AK Parti, adeta bir manifesto niteliğinde olacak seçim beyannamesinde son rötuşları yapıyor.

Yeni anayasa, başkanlık sistemi, çözüm süreci, paralel yapıyla mücadele, ekonomik dönüşüm ve sosyal projelerin ana başlıklar halinde yer aldığı beyannamede, Balkanlardan Kafkaslara, Afrikadan Ortadoğuya kadar Türkiye in elinin uzandığı coğrafyaya da mesajlar verilerek ülkenin vizyonu anlatılacak. Bu doğrultuda beyannameye Başbakan Ahmet Davutoğlu un talimatıyla “medeniyet inşası ve bilinci” vurgusu da eklenmesi kararlaştırıldı. Beyannamenin bu bölümünde, Türkiye in, cihana hükmeden medeniyetlerin devamı ve sonuncusu olduğu vurgulanarak Türk ve İslam dünyasına mesaj verilecek. Ayrıca son dönemde yükselişe geçen “İslamofobi”ye karşı mücadele de beyannamedeki konular arasında yer alacak.

 

ÇILGIN PROJELER DE VAR

 

Beyannamenin en önemli detaylarından birinin de sosyal devlet politikası olacağı öğrenildi. AK Parti döneminde uygulamaya konulan sosyal projeler ve desteklere işaret edilecek olan bu bölümde, önümüzdeki süreçte desteklerin miktarı ve çeşidinin artacağı belirtilecek. 25 ayrı dönüşüm programıyla güçlendirilecek olan ekonomik çalışmalara beyannamede ayrı bir başlıkta yer verilecek. Bu kapsamda 2023 hedeflerinin de altı çizilecek. 3. Havalimanı dan 3. Köprüye çılgın projeler tek tek anlatılacak. Seçim beyannamesi çalışmaları, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay koordinesinde yürütülüyor. İlgili bakanlar ve parti yöneticileri de, kendi alanlarıyla ilgili bölümlerde atılacak adımlar konusunda destek veriyor. Hazırlıkları son aşamasına gelen beyanname, önümüzdeki ay kamuoyuna açıklanacak. (Türkiye)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024