Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2746 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Kasım 2018 - 11:12

Akşener: Doğu Türkistanda AKP susuyor, Andımız konusunda CHP susuyor.

Büyüt
Küçült
Akşener: Doğu Türkistanda AKP susuyor, Andımız konusunda CHP
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMMdeki grup toplantısında konuştu.

Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, Grup toplatımızın ülkemiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Doğu Türkistanda AKP susuyor, Andımız konusunda CHP susuyor. Biz neyi görüyorsak onu söylüyoruz, neye inanıyorsak onu haykırıyoruz. Bu yüzden başımız dik, sesimiz gür. Biz milletin partisiyiz, biz milletin ta kendisiyiz dedi.

Akşener, Yasama yılının başında bir araştırma önergesi vermiştik. FETÖ ün siyasi ayağının meclis tarafından araştırılmasını istedik. Eğitim, yargı, emniyet ve ordudaki ayakları tespit edildi ama siyasi ayağı hala ortada duruyor. Mesela bu ihanet şebekesinin hiç milletvekili yok muydu? Hiç grup başkanvekili, hiç bakanı yok muydu? Hiç genel başkan yardımcısı yok muydu? Hiç başkanlık divanı üyesi yok muydu? Verdiğimiz önerge AK Parti ve MHP in oylarıyla reddedildi. Geçtiğimiz hafta yine önerge verdik. AK Parti ve MHP yine karşı, yine reddedildi. FETÖ ün siyasi ayağının açığa çıkmasını istemiyorlar. Biz HDP in evet dediği önergeye evet demeyiz diyorlar. Ama Tuncelide donarak şehit olan askerlerimiz için HDP ile aynı oyu kullanarak hayır diyorlarifadelerini kullandı.

İYİ PARTİNİN ÖNERGESİNE EVET DEMEK AĞIR GELYİORSA, SİZ GETİRİN BİZ EVET DİYELİM

​İYİ Parti in emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili önerisine hayır oyu veren MHPye seslenen Akşener, şöyle devam etti:

Diyorlar ki Biz İYİ Parti in önergesine evet oyu vermeyiz. Bu bahanelere sığınanlara buradan çağrıda bulunuyorum; İYİ Parti in önergesine evet demek, size ağır geliyorsa buyurun siz getirin, biz evet diyelim.

Akşenerin açıklamalarından satır başları şöyle:

Yasama yılının başında bir araştırma önergesi vermiştik. FETÖ ün siyasi ayağının meclis trarafından araştırılmasını istedik. Eğitim, yargı, emniyet ve ordudaki ayakları tespit edildi. ama siyasi ayağı hala ortada duruyor. Mesela bu ihanet şebekesinin hiç milletvekili yok muydu? Hiç grup başkanvekili, hiç bakanı yok muydu? Hiç genel başkan yardımcısı yok muydu? Hiç başkanlık divanı üyesi yok muydu? Verdiğimiz önerge AK Parti ve MHP in oylarıyla reddedildi. Geçtiğimiz hafta yine önerge verdik. AK Parti ve MHP yine karşı yine reddedildi. FETÖ ün siyasi ayağının açığa çıkmasını istemiyorlar. Biz HDP in evet dediği önergeye evet demeyiz diyorlar. Ama Tuncelide donarak şehit olan askerlerimiz için HDP ile aynı oyu kullanarak hayır diyorlar. Cumhurbaşkanının maaşının 75 bin liraya çıkarılmasını onaylamadık. İktidarın Amerikaya gidip diz çökmesini, papazı yolcu etmesini de asla unutmayız, asla affetmeyiz, asla affetmeyeceğiz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024