Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3236 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mart 2019 - 10:29

Akşener:Ben öyle bir şerefsizlik yapmışsam gel tutukla

Büyüt
Küçült
Akşener:Ben öyle bir şerefsizlik yapmışsam gel
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP hükümetine eleştirilerde bulunarak 'Bana PKK diyorlar. Ben öyle bir şerefsizlik yapmışsam gel tutukla. Tutuklamazsan namertsin' dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Sakarya'ya giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sakarya Gişeler ve Çark Caddesi'ndeki ziyaretlerinin ardından vatandaş ile bir araya geldi.

Vatandaşlara hitap eden Akşener, AKP hükümetine eleştirilerde bulundu.

Akşener'in konuşmasından bir bölüm şu şekilde:

"Bana PKK diyorlar. Ben öyle bir şerefsizlik yapmışsam gel tutukla. Tutuklamazsan namertsin. Ama Türk devleti dedikodu ile yürütülmez. 29 belediye meclis üyemiz için, vatandaşlık numaraları ile birlikte PKK'lı olduğu gerekçesi ile haberler yapıldı. Ama Ahlat'taki kardeşimiz, şehit olmuş bir vatan evladının şehit ağabeyi. Iğdır'da, MHP'nin aday gösterdiği, aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın adayını destekliyoruz. Bizim sayemizde Iğdır alınacak. Bundan kimse bahsetmiyor. Bu 29 arkadaşımızın ortak noktası ne? Hepsinin Kürt olması. Demek ki, AKP'nin yanında durmazsan, İYİ Parti'den aday olursan vatan hainisin. Ayıptır, günahtır. Sen, başka bir siyasi partiden aday gösterilmiş, oradan aday gösterilmiş kardeşlerimize PKK'lı damgasına damga vuruyorsun. Kardeşi kardeşin karşısına dikecek bu dili reddediyoruz. İster AKP'ye, ister MHP'ye oy versin, o insanların tamamı benim kardeşimdir, canımdır, kanımdır."





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024