Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2381 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Aralık 2018 - 12:24

Bahçeliden Meclis Başkanlığı açıklaması!

Büyüt
Küçült
Bahçeliden Meclis Başkanlığı
Devlet Bahçeli grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. MHP in, Cumhur İttifakı karşılığında Cumhurbaşkanı dan Meclis Başkanlığını istediği iddialarını yanıtlayan Bahçeli Pazarlığımız olmaz dedi.

 

Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bahçeli, İki saygı değer yönetici çalışmalarını devam ettirmektedir. Önemli adımlar atılmıştır ve verimlidir. Cumhurbaşkanımızın Türkiyeye dönüşüyle birlikte, kendi incelemelerini yaptıktan sonra görüşme istekleri olursa biz hazırız. Şu anki çalışma 30 büyük şehrin belediye başkanı ve onun alt yapısını oluşturan belediyeler üzerinde yoğunlaşmaktadır. 2014-2018 verileri göz önünde bulundurulmakta. Partizanca değil akıllıca bir yol izlenmektedir. Zannediyorum hayırlı bir sonuç elde edilecektir diye konuştu.

Bahçeli, AK Partiden Meclis Başkanlığının istendiği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine de, Her defasında söylüyorum, MHPde pazarlık söz konusu olmaz. Partimizin karşısında bir pazar vardır, her türlü sebze orada mevcuttur ve dileyen alıp satabilir. Ama bizim partimizde böyle şey olmaz. Meclis Başkanı henüz var şeklinde konuştu.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024