Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2772 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Şubat 2015 - 10:41

Binlerce kişiyle başvuru yaptı

Büyüt
Küçült
Binlerce kişiyle başvuru

AK Parti İstanbul İl Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yapan Sivaslı işadamı Osman Ünsala yüzlerce araçlık konvoy destek verdi. İstanbulda en fazla Sivaslı nüfusun bulunduğunu ifade eden Osman Ünsal, destekleyenlerin önünde her zaman halk ile iç içe olacağının sözünü verdi.

Kendisini aday adaylığına sürükleyen süreç hakkında bilgi veren Osman Ünsal, Uzun istişarelerden ve destek açıklamalarının ardından bu kararı aldım. Başta Cumhurbaşkanımız Recep  Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlunun görev vermesi halinde tüm gücümle AK Parti ve halkımız için çalışacağım. Türkiyenin içerisinde bulunduğu başarılı konumu daha da yükseltmek için elimden geleni yapacağım. Halkımız bilmelidir ki AK Parti kadroları kurulduğu günden bu yana içinde yer alan bir nefer olarak onlara daha fazla hizmet edebilmek adına aday adayı oldum dedi

Osman Ünsal, 18 Martta Bağcılarda bulunan Halk Sarayında bin kişinin katılımıyla aday toplantısı düzenleyeceğini, toplantıya çok sayıda ünlü ismin de katılacağını açıkladı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024