Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2901 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Aralık 2018 - 12:22

BU MİLLETİN SABRI TAŞARSA HERKES KAÇACAK DELİK ARAR

Büyüt
Küçült
BU MİLLETİN SABRI TAŞARSA HERKES KAÇACAK DELİK
MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında önemli açıklamalar bulundu ve Almanyada PKKlılarla kol kola giren Kılıçdaroğlu a çok sert sözlerle yüklendi.

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında önemli açıklamalar bulundu. Bahçeli Adaletli paylaşım, insan onuruna saygı yok hükmündedir. Yemendeki bir çocuğun Londradaki bir çocuk kadar değeri yoktur. 

BU MİLLETİN SABRI TAŞARSA HERKES KAÇACAK DELİK ARAR

Sayın Cumhurbaşkanı ın G20 zirvesinde yaptığı konuşma çok önemli ve mühimdir. Sayın Erdoğanın duruşu takdire şayandır. Fıratın doğusunu terörden kurtarma iradesinin G20 zirvesinde gündeme taşınması takdir edilecek bir duruştur. Malum ve sabıkalı ülkeler hem teröre karşı çıkıp hem terörle iç içe olmayı nasıl açıklayacak. ABD terör örgütleriyle sürekli yanak yanağıdır. ABD kimi kimden korumakta neyi gözlemlemek için hazırlık yapmaktadır. ABD kimi kimden korumakta , neyi gözlemlemek için hazırlık yapmaktadır? YPGli teröristler ABDli askerlerle gözcülük yapacaksa bu milletin sabrı taşarsa herkes kaçacak delik arayacaktır. 

FRANSA NE SÖYLEMİŞSE YUTMUŞTUR

Gözlem noktalarını finanse edecek Suudi Arabistan Allah an korkuyorsa önce işlediği vahşi cinayetin bedelini ödesin. 

Temennimiz Ukrayna ile Rusya arasındaki kutuplaşmanın son bulmasıdır. Son zamanlarda her yer karışmıştır. Şu anda Fransada sarı yelekliler her yeri yakmaktadır. Gezi olayları neticesinde polisin müdahalesinden rahatsız olan Fransa Türkiyeye ne söylemişse yemiş yutmuştur. 

BERLİNDE SKANDAL İSLAM KONFERANSI

Berlinde yapılan İslam konferansı skandaldır, aymazlıktır, inançlarımıza hakarettir. Bu konferansta Diyanet yok sayılmıştır. Almanya İçişleri Bakanlığı İslam konferansı düzenleme hakkını nereden almıştır. 

KILIÇDAROĞLU SEN MANDA ÖZLEMİ ÇEKİYORSUN

CHP genel başkanı Almanyada pkklı kişilerle fotoğraf çektirmekten fırsat bulmadığı için bu skandal konferansa tek bir söz söylememiştir. Kılıçdaroğlu un yazdığı makale manda özleminden başka bir şey değildir. 

AKİL SANAN ZEKA ÖZÜRLÜLER KANDİLE GİTSİN

Yeni bir çözüm süreci için kendini akil sanan zeka özürlüler bu kış kıyamette niye Osloya giderler? Kandile gitseler kendilerini yormazlar. Çözüm süreci gömüleli çok olmuştur. Şansınızı fazla zorlamayın. dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024