Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3568 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Kasım 2018 - 09:43

CHP ve İyi Parti iki şehirde ittifak yapacak

Büyüt
Küçült
CHP ve İyi Parti iki şehirde ittifak
CHP’nin yerel seçimler için İYİ Parti’yle görüştüğü ve görüşmeleri CHP adına Bülent Tezcan, İYİ Parti adına da Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın yürüttüğü konuşuluyor.

Yerel seçimler için geri sayım sürerken hem aday belirleme hem de farklı partilerle yapılacak işbirliği görüşmeleri hızlandı. Kulislere yansıyan iddialara göre CHP ve İYİ Parti, yerel seçimler için arka kapı diplomasisi yürütüyor. Görüşmelerin seçim ittifakı yerine belli yerlerde işbirliğini kapsadığı belirtiliyor.

PM ONAYLAMALI

CHP in Ankara ve Mersinde ortak aday çıkaracağı da kulislere yansıyan bir başka bilgi. Kılıçdaroğlu un ‘Ankara adayı olarak duyurduğu Mansur Yavaşın iki partinin ortak adayı olacağı konuşuluyor. Mersinde ise mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı MHPli Burhanettin Kocamazların da adı kulislerde ortak aday olarak geçiyor. Kocamazların partisi tarafından aday gösterilemeyeceği açıklanmıştı. Her iki isme Parti Meclisi den (PM) onay verilip verilmeyeceği de merak ediliyor. Yavaşın adaylığıyla ilgili PM üyelerinden eleştirilerin geldiği bilgisi kamuoyuna yansımıştı. Son alarak Ankarada yapılan bölge toplantısında partililer Yavaşın adaylığına sert tepki gösterdiği öğrenildi.

Hürriyet





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024