Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2059 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2015 - 06:14

CHP=Cemaatle Hareket Partisi

Büyüt
Küçült
CHP=Cemaatle Hareket
Politika Haberleri › CHP=Cemaatle Hareket Partisi haberi

17-25 Aralık Darbe Girişimi hazırlık dönemi ve darbe günlerinde Paralel Yapı ile CHPnin kol kola hareket ettiği her geçen gün yeni bir boyut kazanıyor.

Haber Merkezi

İşte CHP ile Paralel yapının ‘örgütlü iş birliğini ortaya koyan birkaç örnek :

- 14 KASIM 2013: Paralel Yapının gazetesi Zaman, sadece Milli Eğitim Bakanlığında bulunan dershanelerin dönüşümüyle ilgili yasa taslak çalışmalarını yayınladı. Zamanın haberi pek çok defa CHPli vekiller tarafından TBMM gündemine taşındı.

- 17 ARALIK 2013:İstanbul ve Ankarada çok sayıda isim gözaltına alındı. Gizli operasyonun görüntüleri Paralel Yapı tarafından CHPye yakın medyaya sızdırıldı. Aynı gün CHPli Umut Oran, TBMMde soru önergesi vererek, Başbakan Erdoğana “İstifa edecek misiniz?” sorusunu yöneltti.

- 18 MART 2014: CHPli Umut Oran, ancak ilgili kişide olabilecek, Recep Tayyip Erdoğan ile Bilal ve Sümeyye Erdoğanın HTS kayıtları trafiğini sordu. Oranın elinde saniye saniye görüşme kayıtları vardı.

- 20 MART 2014: Kılıçdaroğlu, Gülen Cemaatinin Samanyolu TVsinde “Erdoğan seçimlerden önce Türkiyeyi Suriyeye sokmak isteyebilir. Bunlarla ilgili bazı duyumlar var” açıklamasında bulundu. Gerçek kısa sürede ortaya çıktı. 27 Martta Paralel Yapı, Youtubeye Suriye üzerinden Türkiye güvenliğinin ele alındığı sır toplantının kayıtlarını yükledi.

‘Başbakan kaçabilir dedi

CHPli Umut Oran, Cemaat ile bağlantısını açıkça ortaya koyan cesur çıkışta bulundu. 23 Martta konuşan Oran, Başbakan Erdoğanın kaçabileceğini hatta kendisine suikast düzenletebileceğini öne sürdü. Oran, “AKP çok ağır bir yenilgiye uğrayacak. Erdoğan, belki de 30 Martı bile görmeden siyasetten çekilebilir” dedi. Oranın ayırca CHP lideri ve beraberindeki heyetin, ABDdeki temasları sırasında Gülen Cemaatinin ABDdeki çatı örgütlerinden TAA temsilcileriyle buluştuğu iddia edildimişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024