Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4827 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Temmuz 2018 - 16:30

CHP’li Bülent Tezcan’dan olağanüstü kurultay açıklaması

Büyüt
Küçült
CHP’li Bülent Tezcan’dan olağanüstü kurultay
CHP Sözcüsü Tezcan, partisinin MYK toplantısı gündemini kamuoyu ile paylaşmak üzere basın toplantısı yaptı.

CHP Sözcüsü Bülent Tezcanın açıklamaları şöyle:

Parti içi muhalefetin olağanüstü kurultay talebi ile imza toplamaya başlamasını değerlendiren Tezcan, ‘Tüzükteki hüküm bellidir. Yüzde 51 imza toplanırsa bu tüzük emridir. Bizim kanaatimiz bu imzaların toplanamayacağıdır. Parti tabanımız kurultay için doğru zaman olmadığını düşünüyor. 15 gün içinde durum ortaya çıkacak. Böyle bir sayının toplanmayacağı ortaya çıkacak diye konuştu.

Tezcan, ‘Erdoğan dün bir kere daha yalan söylemiş ve iftira atmıştır.Sen 4 gün sonra geldin Ankaraya. Ankaraya 4 gün gelmeye korkan birisinin CHP Genel Başkanımıza söyleyecek bir şeyi yoktur. 2 yıldan bu yana iktidar OHAL ile darbenin siyasi ayağını saklıyor.Darbenin siyasi ayağını araştırmamak için ellerinden geleni yapmışlardır. Çünkü siyasi ayağı kendileridir. Kararnameler tek adam rejiminin fotoğrafıdır. Tek adam rejimi kriz yaratmaya yarayan bir sistemdir. Türkiye militan hakimler ülkesi oldu.Enis Berberoğlu hala tahliye edilmedi. Bir an önce Berberoğlu un tahliyesini bekliyoruz dedi





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024