Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1967 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Şubat 2015 - 19:12

CHPli eski milletvekili Ak Partiden aday oldu

Büyüt
Küçült
CHPli eski milletvekili Ak Partiden aday

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP Kastamonu Belediye Başkan adayı gösterilen ancak kazanamayan Mehmet Yıldırım, partisinden istifa ederek Ak Partiye geçti ve milletvekili aday adaylığı için başvurdu. Ak Parti İl Başkanı Halil Uluayın, parti binasında rozet takıp aday adaylığı başvurusunu kabul ettiği Mehmet Yıldırım, CHPde milletvekili olduğu dönemde de Ak Parti ile hep uyum içinde çalıştığını söyledi.

Haberin Videosu Eski CHP´li yeni AKP adayı vekil: ´Yukardan bir ses geldi CHP´yi bırak´ dedistartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer27430,27430,201502,27430-262442.jpg,1, 0,Eski CHPli yeni AKP adayı vekil: Yukardan bir ses geldi CHPyi bırak dedi);

Mehmet Yıldırım, Bütün bakanlardan, başbakanımızdan, reisicumhurumuzdan hepsinden yakın ilgi gördüm. Kastamonuya hizmet aktarımında da onların desteğini gördüm. Eyüp Sultan Camisinde cuma namazını eda etim. Bir ses geldi, CHPden istifa et, Adalet ve Kalkınma Partisi saflarına katıl diye. Ben de katılıyorum dedi.

İl Başkanı Halil Uluay da Mehmet Yıldırımla beraber Kastamonuya güzel hizmetler yapacaklarını söyledi.

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, (DHA)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024