Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2186 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2015 - 13:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor - CANLI

Büyüt
Küçült
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor -

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Beştepede muhtarlara sesleniyor.

PARTİ KAPATMAYI HEMEN ORTADAN KALDIRABİLİRİZ

Parti kapatmayla ilgili ana muhalefet ve iktidar bir araya gelsin ve bu işi bitirsin.Artık kimse kuşlardan haber aldım benim partim kapatılacak demesin.

Ana muhalefet lideri kalkmış yok kaçak saray yok göçek saray. Büyük devletlerin böyle büyük yapıları vardır. Büyük ve güçlü devlet olmanın gereği budur.

Türkiyede şu anda en büyük kütüphanesi Ankara Millet Kütüphanesi  var. 1.5 milyon adet kitap var. Dünyada 150 milyonluk kütüphaneler var. Biz dedik şimdi Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesini kuracağız. En az 5 milyon kitap olacak. Yazma eserler olacak. Ayrıca daha sonra İstanbula büyük bir kütüphane kazandıra cağız. Biz ilk emri oku olan bir dinin mensubuyuz.

Bu kütüphane 24 saat açık olacak.

Millet sizi sevmese muhtar yapmaz. Eğer sevmese hemen kapıya koyar. 6 defa varmış mesala, maaşallah. Bu millet kendisine sahip çıkana sahip çıkar.

Parlamentoya girmek her muhtarımızın kendi yetkisindedir. Hakikaten kendini sevdiren kendini kabul ettiren muhtarların ben parlamentoya girme şanslarının yüksek olduğuna inanıyorum. Siz bir defa siyasetçisiniz. Demokrasinin en alttaki temel taşı muhtarlıktır. Muhtarı olmayan demokrasi sakattır.

ŞİMDİ BANA DİKTATÖR DİYORLAR YA...

Millete liderlik etmek, milletin kültürüne rağmen, onu bir başka yöne zorlamakla olmaz. Şimdi diktatörlük diyorlar ya şimdi bunun adı diktatörlüktür. Ülkenin seçilmiş yönetimine diktatörlük yaftasını yapıştıranlar aslında gönüllerinden geçeni ifade etmektedir.

13-14 parti bir araya geldi cumhurbaşkanı seçmek istediler. Ee netice ortada. Ya siz bu milleti ne sanıyorsunuz? Muhalefet liderlerinden birisi böyle bir güç elde etmiş olsa hemen milli şeflik ilan ederler.

NEREDESİNİZ TENCERE TAVACILAR

Gezide söylenen yalanları unutmadık. Annelerin kucaklarından evlatları alınıyor, panzerler gençleri eziyorlar. Hepsi yalan. 12 ağaç sökülerek başka bir yere dikildi. Taksimden alınır hürriyet tepesine dikilir. Kıyamet kopardılar. Yalovada asırlık çınarı kestiler hiç sesleri çıkmadı. Neredesiniz tencere tavacılar.

GEZİ RÜYASI GÖRENLER VAR

Şu günlerde tezgahlanan oyunları biliyoruz. Hala Gezi olaylarını yeniden alevlendirme rüyasında olanlar var. Türkiye o karanlık günleri geride bıraktı. İçinde baskının, şiddetin olduğu bir hareketin milletimizden güç alması mümkün değildir.

Evelsi gün Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının düzenlediği toplantıya katıldım. Orada bir spot film gösterildi. Bu film internette televizyonlarda yayınlanıyor. Kadına şiddet insanlığa ihanettir.

Cumhurbaşkanının mahallelerdeki temsilcileri olarak gördüğüm sizlerden aynı hassasiyeti bekliyorum. Gören gözüm, duyan kulağım sizler olun. Cumhurbaşkanlığında bir birim oluşturuyorum. Bu birimlerdeki hanım kardeşlerim Türkiye genelinde kadına şiddet yönelik haberleri bizzat takip edecek. Ben de bizzat yerinden takip edeceğim.

Devlet kendisine karşı işlenen suçlarda af yetkisine sahiptir. Özgecanın babası ve ya annesi affederse affeder. Devlet, Özgecanın katilini affetme yetkisine sahip değildir. Ağırlaştırılmış müebbet hapis getirildi. Bu süreç yürüyor. Bu konuda artık sorumluluk yargınındır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024