Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2121 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Ekim 2018 - 16:15

Destici : Cumhur İttifakı Milletin Kararı

Büyüt
Küçült
Destici : Cumhur İttifakı Milletin
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı, siyasi partilerin değil milletin karar verdiği bir birlikteliktir. Bu sebeple yeni sistemin de kalıcı hale getirilmesi için Cumhur İttifakı ın Mecliste birlikteliği olmazsa olmazdır dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, terör örgütü PKKya yönelik operasyonlarda şehit düşen Mehmetçiklere rahmet, gazilere şifa diledi.

Destici, eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu un ölüm süreci ile ilgili olarak yarın Kahramanmaraş Adliyesi de olacaklarını bildirdi.

CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİN KARAR VERDİĞİ BİR BİRLİKTELİKTİR

Dünkü grup toplantılarında AK Parti ve MHP in karşılıklı olarak yerel seçimlerde ittifak yapmayacaklarına yönelik açıklamalarını hatırlatan Destici, Cumhur İttifakı, siyasi partilerin değil, milletin karar verdiği bir birlikteliktir. 24 Haziran seçimlerinde de milletimiz, Cumhur İttifakı a olan desteğini sandıkta ortaya koymuştur. Bu sebeple, yeni sistemin de kalıcı hale getirilmesi için Cumhur İttifakı ın Mecliste birlikteliği olmazsa olmazdır. diye konuştu.

BAŞKAN ERDOĞAN VE BAHÇELİDEN RANDEVU TALEP ETTİM

Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliden, yerel seçimlerde ittifakın sonlandırılması kararını bir kez daha gözden geçirmeleri konusunda görüşlerini paylaşmak için randevu talep ettiklerini söyledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024