Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3854 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Şubat 2019 - 13:11

Erdoğan: İş Bankası Hazine'nin malı olacaktır

Büyüt
Küçült
Erdoğan: İş Bankası Hazinenin malı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meclis açıklamalarından satırbaşları:

Türkiye'nin her alanda olduğu gibi yasama faaliyetlerinde de geri kalmaya tahammülü yoktur. Partiyi ikiye böldük, yarısı Meclis'te yarısı sahada olacak şekilde kesintisiz hizmet göstermenizi istiyorum. Çok çalışacağız ki hedeflerimize ulaşabilelim.

KAMPANYAMIZIN ANA FİKRİ 'MİLLETİN GÖNLÜNE GİRMEK'

AK Parti'de parti içi yarış bir demokrasi şölenidir. Yapılan detaylı çalışmalar ve istişareler sonucunda bir isim aday olarak ilan edilir ve bu isim açıklandıktan itibaren her şey geride kalır. Partimiz tüm gücüyle adayımız etrafında kenetlenir. Mahalli seçimleri atlattıktan sonra önümüzde 4,5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi olacak. 31 Mart seçimleri için hazırlıklarımızı tamamladık ve tüm gücümüzle sahaya indik. Manifestoyu Ankara'da ilan ettik ve böylece seçim kampanyamızı da resmen başlatmış olduk. Kampanyamızın ana fikrini 'milletin gönlüne girmek' oluşturuyor.

Ülkemizin en kritik günlerini yaşadığı şu dönemlerde tek millet tek devlet tek bayrak tek vatan ilkesinde buluşan herkesle yol yürümeye hazırız.

ŞEHİR PLANLARI HAKKANİYETE UYGUN ŞEKİLDE HAZIRLANACAK

Bizim dünyamızda kibrin, büyüklenmenin, hizipçiliğin ve adaletsizliğin yeri olmadığını göstereceğiz. İzmir, Ankara ve İstanbul gibi metropollerimizin kimi bölgelerinde ciddi sorunlar olduğunu gözlemliyoruz. Şehir planları hakkaniyete uygun şekilde hazırlanacak. Kentsel dönüşüm bölgelerimizde atılacak adımlar 'gönüllülük' esasına göre yapılacak.

YATAY ŞEHİRLEŞME İLE ÖRNEK YERLEŞİM ALANLARI KURULACAK

50-60 katlı binalarda yaşayanların birbirlerinden haberi var mı? Komşuluk hukuku var mı? Önümüzdeki dönemde yatay şehirleşme ile örnek yerleşim alanları kurulacak. Kupon yerleri sömürmek suretiyle değil, 'değer üreten yapılaşmalar' çerçevesinde yatay mimari üzerinden ilerleyecek yaklaşımlar önceliğimiz olacak.

CANA GELECEĞİNE MALA GELSİN

Terör örgütlerinin saldırıları gibi, ekonomik saldırıya maruz kaldık. Kısa sürede hamd olsun buna da karşı koyduk ve üstesinde geldik. Ekonomideki kayıplarımız terör gibi can kaybı değil, para kaybı. Cana geleceğine mala gelsin der atalarımız. Milletimizin yaşadığı olumsuzlukları ortadan kaldırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

TÜRKİYE IMF DEFTERİNİ KAPATMIŞTIR VE BİR DAHA DA AÇMAYACAKTIR

Kandil'le CHP iş tutuyor, İYİ Parti iş tutuyor, Saadet Partisi iş tutuyor. Bakın bunlar kıyamet alameti. Nereden nereye geldik. CHP, ülkemizin yeniden IMF'ye gideceği yalanını uyduracak kadar alçak bir fırsatçılık peşinde. Türkiye IMF defterini kapatmıştır ve bir daha da açmayacaktır. Bizi Afrika ülkeleri konumuna geriletecek böyle bir yolun sözünü dahi etmek ihanettir

Ama Bay Kemal'in böyle bir derdi yok. O SSK'yı nasıl batırdıysa, Allah böyle bir fırsatı vermez zaten.

İŞ BANKASI HAZİNE'NİN MALI OLACAKTIR

İş Bankası masada bunu unutmayın. Gazi Mustafa Kemal'in İş Bankası'nı CHP'ye değil, Hazine'ye tahsisi vardır. Bu İş Bankası Hazine'nin malı olacaktır, bu parlamento bu kararı alacaktır. Niye milletin malı, Hazine'nin malı. CHP iktidara gelse ilk yapacağı iş ülkemizi IMF'e teslim etmek olacaktır. Venezuela'da seçilmiş başkanın uzaklaştırılmasına içten içe destek veriyorlar.

Ayrıntılar geliyor…





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024