Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2301 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Şubat 2015 - 19:12

Erdoğan: Kızımı tehdit ediyorlar

Büyüt
Küçült
Erdoğan: Kızımı tehdit

Erdoğanın sözlerinden önemli satırbaşları şunlar:

Son 12 yılda Malatyaya çok önemli yatırımlar yaptık. Son iki yılda Malatyaya 6 kez geldim. Eğitimde Malatya örnek illerimizden bir tanesi. 25 bin kapasiteli stadyum inşaatı devam ediyor. Barajları, göletleri, sulama tesislerini saymayacağım. Bizim genlerimizde başkanlık sistemi var, liderlik sistemi var. Göreve geldikten sonra 9uncu il ziyeretimi Malatyaya yapıyorum. Malatyalı bana desteği yan gelip yatsın diye vermedi. Mevcut sistemin Türkiyeyi getirdiği yer burası. Daha ileri gidemiyoruz. Patinaj yapıyoruz patinaj. Törenlerde 16 Türk devletini temsilen askerlerimiz yer almasından niye rahatsız oluyorlar? Çünkü bunlar köksüz. Biz başkanlık sistemi dedikçe bunlar padişahlık diyor. Biz milli irade dedikçe rahatsız oluyorlar. G-20 ülkelerinin 10u başkanlık sistemiyle idare ediliyor. En ileri hangi ülke varsa orada başkanlık sistemi var.

İÇ GÜVENLİK PAKETİNİ GEÇİRMEMEK İÇİN UĞRAŞIYORLAR

İç Güvenlik Paketini Meclisten geçirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. 3 parti, yanlarında kim var, paralel yapı. Bunlar huzuru istemiyorlar. İç güvenlik yasasının çıkmasını istemiyorlar. Çünkü çıkarsa bu kadar rahat eylem yapamayacaklar. Bunlar kaostan, krizden, istikrarsızlıktan, darbeden besleniyorlar. Bunun için başkanlık sistemini istemiyorlar. Milletin yararına doğru bir adım atılıyor.

KIZIMI TEHDİT EDİYORLAR

Ülkemiz,milletimiz için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz 7 Haziran seçimleri Türkiye için milat olacaktır. Çözüm sürecini sadece ve sadece ülkemizin, milletimizin buna ihtiyacı olduğunu gördüğümüz için başlattık. Silah kullanarak terör estirdiler ama bütün bunlara sabrettik. Kızımı tehdit ediyorlar. Kiminle yapıyorlar bunu? Ana muhalefet partisiyle yapıyorlar.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024