Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3271 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Aralık 2018 - 14:15

Fikret Orman Chp den Aday İddası

Büyüt
Küçült
Fikret Orman Chp den Aday
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Beşiktaş Belediye Başkan adayı olacağı belirtildi.

Daha önce basında da yer alan haberlerde Fikret Ormanın yönetiminden Şafak Mahmutyazıcıoğlu için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü öne sürülmüştü.

BeÅŸiktaÅŸ camiası içinde yaÅŸananlar ve son dönemde yapılan görüşmelerin ardından CHP in BeÅŸiktaÅŸ Belediye BaÅŸkanı adayı konusunda ibrenin Fikret Ormana döndüğü ifade ediliyor.

Siyah beyazlı kulübün yönetimi için güçlü bir rakip liste çıkacağı iddialarının ardından Ormanın belediye başkanlığı adaylığına daha sıcak baktığı ifade ediliyor.

Fikret Ormanın MahmutyazıcıoÄŸlu ile ilgili giriÅŸimi de tamamen ortadan kalkmış deÄŸil. KılıçdaroÄŸlu ile yaptığı son görüşmelerde Ormanın “Beni aday göstermezseniz Åžafak MahmutyazıoÄŸlu ilk seçeneÄŸiniz olsun” dediÄŸi öğrenildi.

CHP in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da önceki gün Ormanı ziyaret etmişti. (Türkiye Gazetesi - Sercan Akıncı)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024