Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4313 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Ocak 2019 - 19:29

İşte AK PARTİ Trabzon Adayları

Büyüt
Küçült
Ä°ÅŸte AK PARTÄ° Trabzon
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Programı’nda konuştu. Erdoğan konuşmasının sonunda Trabzon belediye başkan adaylarını tek tek açıkladı.

 

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan AK Parti Trabzon adaylarını açıkladı. Trabzon BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Murat ZorluoÄŸlu oldu. CumhurbaÅŸkanı, Çarşıpazarı ve Åžalpazarı ilçelerinde MHP in adaylarının destekleneceÄŸini açıkladı. 

İşte açıklanan adaylar

Trabzon BüyükÅŸehir Belediyesi - Murat ZorluoÄŸlu
Akçaabat -Osman Nuri Ekim
Araklı – Recep Çebi
Arsin –Muhammet Sait Gürsoy
BeÅŸikdüzü – Harun Demirci
Çaykara – Hanefi Tok
Dernekpazarı – Mehmet Aşık
Düzköy - Yılmaz Ankara
Hayrat – Salih Öztel
Köprübaşı – Ali Aydın
Maçka – Koray Koçhan
Of – Salim Salih SarıalioÄŸlu
Ortahisar – Ahmet Metin Genç
Sürmene – Rahmi Ãœstün
Tonya – Osman BeÅŸel
Vakfıkebir – Muhammet Balta
Yomra - Ä°brahim SağıroÄŸlu
Çarşıbaşı – Mümin NuhoÄŸlu (Cumhur ittifakı MHP adayı)
Åžalpazarı – Refik Kurukız (Cumhur ittifakı MHP adayı)

Erdoğanın konuşmasından satır başları şöyle;

TeÅŸkilatımızın tüm mensuplarına, gece gündüz AK Parti için mücadele eden dava arkadaÅŸlarıma şükranlarımı sunuyorum.Aday tanıtım toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Son 14 seçimde olduÄŸu gibi, 31 Mart seçimlerinde de Trabzonun kendine, asaletine yakışanı yapacağına inanıyorum. Bütün Karadenizliler, demokrasi düşmanlarına korku verecek bir oy oranı ile tercihlerini AK Parti in gönül belediyeciliÄŸinden yana kullanacaklarına inanıyorum. Sizlerden bu heyecanı 31 Mart gecesi sandıklar açılana kadar devam ettirmenizi bekliyorum. Trabzonda elele, gönül gönüle verecek, her zamankinden daha çok koÅŸturarak ve inÅŸallah bir kez daha AK Parti in zaferini ÅŸehrimizin tepesinde dalgalandıracağınıza inanıyorum.

CHP GİBİ CUMHURİYET ADINA CUMHUR DÜŞMANLIĞI YAPANLARDAN OLMADIK

Uzun yıllar sonra vatandaÅŸlarımızın tekrar siyasetçiye, siyaset kurumuna güvenlerini saÄŸladık. 3-5 oy daha fazla almak için hiçbir zaman popülizm bataklığına saplanmadık. Bizim davamız senlik, benlik davası deÄŸil memlekete hizmet davasıdır. Milli iradenin üstünde hiçbir fani güç tanımadan Türkiyeyi hayalleri ve hedefleriyle buluÅŸturmanın kavgasını verdik. Ä°lkelerimizden, deÄŸerlerimizden, bizi biz yapan hasletlerden taviz vermeden siyaset yolculuÄŸumuza devam ettik. Birileri gibi seçimlerde birkaç oy fazla alabilmek için polisimizin, askerimizin, okul yolundaki gencecik evlatlarımızın hayatına kasteden çetelerle iÅŸ birliÄŸine gitmedik.CHP ve benzerleri gibi Cumhuriyet adına cumhur düşmanlığı yapanlardan, laiklik adına millete zulmedenlerden, demokrasi adına vesayet odaklarına selam duranlardan asla olmadık. 81 milyonun tamamını kucakladık.Hiç kimsenin hayat tarzına siyasi görüşüne müdahale etmedik.

TRABZONA 30 KATRÄ°LYON YATIRIM

30 katrilyon Trabzona yatırım yaptık. Laftan baÅŸka ne yapmışlar? Biz laf siyaseti deÄŸil, icraat siyaseti yaptık. Bizde hizmet siyaseti önceliklidir, EÄŸitim, saÄŸlık, turizm, ulaşım, ticaret, tarım, sanayiye kadar Trabzonun hangi ihtiyacı varsa onu gidermenin çabasını güttük. Bugün ikinci üniversitesi, yol, tünel, baraj, derslik, hastaneleri, spor salonları, gençlik merkezleriyle, 41 bin kapasiteli modern stadıyla Trabzona çaÄŸ atlattık Ã§aÄŸ.Akçabaat Millet Bahçesi, Avni Aker Millet Bahçesi ile çalışmalarımız sürüyor. Proje çalışmalarını inÅŸallah bu ay içinde tamamlıyoruz. Güzel bir millet bahçesi, alacaksınız çocuklarınızı, hanımı, beyinizi hep beraber o millet bahçesinde inÅŸallah arzu edildiÄŸi gibi eÄŸleneceksiniz. Akçaabat Millet Bahçesi çalışmaları önümüzdeki ay bitiyor. 100 yataklı Of Devlet Hastanesi in yapımı da süratle ilerliyor. 1200 yataklı Trabzon Åžehir Hastanemiz ise ÅŸu an ihale aÅŸamasında.DoÄŸu Karadenizin Anadoluya açılan kapısı olan Zigana Tüneli ve baÄŸlantı yollarını bu yıl tamamlıyoruz. Etüd çalışmaları süren Trabzon-Erzincan arasındaki hızlı tren projemizi hayata geçirerek Trabzonumuzu hızlı tren ağına ekliyoruz.

16 YILDIR DEĞİŞTİREMEDİĞİMİZ TEK ŞEY...

Trabzona toplam 1,7 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik. Çiftçilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Ülkemizin de çehresini değiştirdik. Sadece bir alanda maalesef arzu ettiğimiz, hedeflediğimiz değişimi gerçekleştiremedik. 16 yılda dönüştüremediğimiz yegane alan ülkemizdeki muhalefetin zihniyetidir. Onu değiştiremedik, orada başarısız olamadık.

YALAN SÄ°YASETÄ°NDE ISRAR EDÄ°YORLAR

Bugüne kadar partimiz ve ÅŸahsım hakkındaki iftiraların tamamı boÅŸa çıkmasına raÄŸmen yine devam ediyorlar. Ä°ftiraların bir tanesini dahi yargı karşısında ispatlayamadılar. Belge diye ellerinde salladıklarını mahkemeye sunamadılar. Kimi zaman FETÖ ün kimi zaman Türkiye düşmanı çetelerin servis ettiklerini aldılar. Can çıkar huy çıkmazmış. Bunlar söylemlerini deÄŸiÅŸtirmek yerine yalan siyasetinde ısrar ediyorlar. Ãœlkenin hiçbir meselesi yokmuÅŸ gibi CHPliler biraraya gelmiÅŸler partinin başındaki zatın yalanlarını finanse etmek için ortak bütçe oluÅŸturmuÅŸlar. Yalancı çobana çıkmış genel baÅŸkanlarını hizaya getirmek yerine mahkemenin verdikleri tazminatları ödeyecekler. Biz avukatlarımıza diyoruz sizin olsun, yeter ki siz bunları tazminata mahkum edin.Hakaret yerine proje üretseler emin olun herkes kârlı çıkacak. Türkiye in hiçbir siyasi partisinin FETÖcülerin, terör örgütlerinin oyuncağı haline gelmesini istemiyoruz. Ä°nÅŸallah o günleri de göreceÄŸiz. 31 Mart seçimleri öncesinde yalan destekleme fonu oluÅŸturan CHP ve birlikte yol yürüdüğü kesimlerin yegane sermayesi iftira, mahiplasyon, hakaret, gerilim ve kutuplaÅŸtırma olacağı anlaşılıyor.

SAYIN BAHÇELİ ZİLLET DİYOR BEN DE İLLET İTTİFAKI DİYORUM

Ana muhalefet bir kez daha attığı iftiraların altında kalacak 31 Mart akÅŸamı Cumhur Ä°ttifakı ın karşısında tarihi bir hezimet yaÅŸayacaktır. Önce millet ve memleket anlayışıyla Trabzondaki belediye baÅŸkanı adaylarımızın gece gündüz demeden çalışması gerekiyor. 31 Mart farklı bir dönüm noktası olacak. Ana kademe, kadın koları, gençlik kolları yoÄŸun çalışacak.Cumhur Ä°ttifakı ile karşımızdaki Zillet ittifakı ı, sayın Bahçeli in deyiÅŸi öyle, benimkisi ise Ä°llet Ä°ttifakı. Gençler evelallah 31 Mart mahalli iradeler seçimleri ülkemizin 2023 yolculuÄŸunda en önemli kavÅŸak noktalarından biri bu seçim.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024