Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2106 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Kasım 2019 - 16:42

Kılıçdaroğlu'ndan başörtülü genç kıza saldırı açıklaması

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlundan başörtülü genç kıza saldırı
İstanbul Karaköy'de başörtülü kızlara yapılan saldırıya ilişkin konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu ''Hiç kimsenin yaşam tarzına müdahale edilmesini asla ve asla kabul etmiyoruz'' dedi.

CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuÅŸuyor.

KılıçdaroÄŸlu'nun açıklamalarından satır baÅŸları ÅŸöyle:

''21. yüzyılda sanat alanında güçlü olan ülkeler diÄŸer ülkelere göre yumuÅŸak güç açısında daha güçlü olurlar. Sanatçıları baÅŸ tacı yapmak hepimizin ortak görevidir. Yıldız Kenter bu baÄŸlamda hayatını kaybeden deÄŸerli bir sanatçımızdır. Kendisini iki hafta önce evinde ziyaret ettim. Sorunlu bir saÄŸlık ortamındaydı. Kısa bir süre görüÅŸmemiz oldu. Yıldız Kenter hayatını sanata adayan bir sanatçıydı. Åžu anda bütün dünya bütün Türkiye yıldız sanatçımızı kucaklıyor. Onu asla unutmayacağız. Jale Birsel'i de kaybettik. Ä°ki sanatçımıza da Allah rahmet eylesin.

KARAKÖY'DE BAÅžÖRTÜLÜLERE SALDIRI

Güzel vatanımız insanlarımız var o zaman bizler barış içinde yaÅŸamak zorundayız. Kadının kılık kıyafetleri ayrışmamıza yol açmamalı. BaÅŸörtülü iki kızımıza saldırı yapıldı. Kendilerini aradım morallerinin bozulmamasını istedim bu ülkenin saÄŸ duyulu insanları hep yanınızda olacaktır dedim onlara moralinizi bozarsanız bu provokatörün amacına ulaÅŸtığını gösterir. Hiç kimsenin yaÅŸam tarzına müdahale edilmesini asla ve asla kabul etmiyoruz.

''20 MÄ°LYAR DOLARLIK FABRÄ°KA 25 YILLIÄžINA BEDAVA VERÄ°LDÄ°''

Tank Palet Fabrikası deÄŸeri 20 milyar dolar. Avrupa'nın en büyük entegre tesisi. 1 milyon 800 bin metrekarelik alanda kurulmuÅŸ. ErdoÄŸan az önce açıklamalar yapıyor satılmadı. Satılmadı doÄŸru biz peÅŸkeÅŸ çekildi diyoruz. Satılsa para alacaksın. Bedava verildi. 20 milyar dolarlık fabrika 25 yıllığına bedava verildi. Telekom'u 6,5 milyar dolara kiraladılar. 25 yıllığına karşılığında 1 lira bile alınmıyor. Birileri bir ÅŸey almış o kesin. Benim mal varlığımız araÅŸtır araÅŸtırmazsan namertsin diyebiliyor musun?

''ERDOÄžAN'A SORUYORUM GÄ°ZLEDİĞİN PROTOKOLÜ AÇIKLAYACAK MISIN?''

Türk Katar ortaklığı ile BMC'ye devretmiÅŸler. Kaça devrettin? Kaç lira aldın sen? Kararnameleri niye gizli çıkarıyorsun? Özellikle benim öÄŸrenmemi istemiyor senin boyun ona yetmez ben her ÅŸeyi öÄŸrenirim. ErdoÄŸan'a soruyorum Tank Palet Fabrikası dolayısıyla gizlediÄŸin protokolü açıklayacak mısın? Bununla ilgili bir ihale yaptın mı? 50 milyon dolarlık yatırım yapacakmış. Birisi de ben de 150 milyon dolarlık yaptırım yapacağım der. Hangi gerekçe ile ihale yapmadın? Ne KılıçdaroÄŸlu ne CHP bu konuda geri adım atmayacak. Devletin malının nasıl birileri tarafından birilerine peÅŸkeÅŸ çekildiÄŸini gösteriyor. Dünyada böyle bir örnek yok üstelik bedava. Bizim iÅŸçiler de onların emrinde çalışacak. Herkesin bilmesini isterim Türkiye'nin en büyük silah fabrikasının yabancı orduya peÅŸkeÅŸ çekilmesini ben kabul etmiyorum. Kendi silah fabrikasını yabancı orduya peÅŸkeÅŸ çekenlerin bu memlekete faydası olmaz kendi ceplerine faydası olur.

''TÜRKÄ°YE'DE BUGÜN HÄ°Ç KÄ°MSENÄ°N CAN VE MAL GÜVENLİĞİ YOKTUR''

Dünya Türkiye'de demokrasi yok diye biliyor. Benim gibi düÅŸünmeyen insanın da hakları vardır. Seçime sokuyorsunuz görevden alıyorsunuz. Neden kayyum tayin ediyor? Bu, bütün seçmenlerin iradesini kabul etmiyorum demektir. Demokrasi kültürünün özüne yakışmaz. Yanlıştır. Ahmet Altan'ı önce ömür boyu müebbet hapis ile yargıladılar AYM bozdu 15 yılla yargılandılar 10 yıl ceza aldı 1138 gün hapiste yattı mahkeme serbest bıraktı tekrar hapse attılar. Yanlıştır. Adaleti saÄŸlamak zorundayız. Sözcü gazetesini bilirsiniz Türkiye'nin yeni amiral gemisidir. Sözcü gazetesi FETÖ'ye destek vermekten suçlanıyor. Siz diyeceksiniz ki bu ülkede demokrasi var. Türkiye'de bugün hiç kimsenin can ve mal güvenliÄŸi yoktur.

''YÖK BURAYA MÜDAHALE ETSÄ°N DÄ°YE''

Åžehir Üniversitesi... Bir yer verildi kendisine orayı gayet güzel donattılar. Mimari özellikleri korudular. Hem Türkiye'nin hem dünyanın saygın akademisyenlerini getirdiler. Vakıf üniversiteleri arasında 8. sırada. Åžimdi banka haciz uyguluyor. Oradaki akademisyenler aylıklarını alamıyorlar. ÖÄŸrenciler var orada baÅŸarılı üniversite. Ä°ki arkadaşımı görevlendirdim banka aracılığıyla üniversiteyi susturmak istiyorlar. Yapmayın.Yazıktır günahtır. Niye kapatıyorsunuz? YÖK buraya müdahale etsin diye bu kabul edilemez.''





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024