Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 18773 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Kasım 2018 - 13:05

İnce den REST:Eğer olmazsa asla aday değilim

Büyüt
Küçült
İnce den REST:Eğer olmazsa asla aday
Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulunuyor...

 

CHP in 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan ve parti içinde genel başkanlık iddiasını sürdüren Muharrem İnce ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi 40 dakika sürdü. Kılıçdaroğlu, İnceyi genel merkezdeki makamında kabul etti. 

İnce, son olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını parti üyelerinin belirlemesi gerektiğini söylemişti. İnce ancak bu şartla İstanbula aday olabileceğini vurgulamıştı.

İnce in görüşme ile ilgili açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

Yerel seçimlerde birlikte çalışacağız başarılı olabilmek için var gücümle çalışacağımı anlattım. 89da yaptığımız gibi örgütü dikkate alacağımızı aktardım. 89da ne yapmıştık. Sayın Nurettin Sözen İstanbulda tek adaydı. Tek adayla sandıktan çıktığımızda seçimi de almıştık. Bunun doğru olacağını kendisine anlattım.

51 günde 13 vilayete gidemedik. şimdiden sandık koyalım. Üyelerimiz karar versin kimin aday olacağına. Örgütü harekete geçirirsek başarılı oluruz. Bunları sayın  genel başkana aktardım. İllerden tekrar görüş istediklerini söyledi sayın genel  başkan. Muharrem ince kendine koltuk derinde değil, Türkiye derdindeyim. Sandık olmazda gel aday ol derlerse asla aday değilim. Eğilim yoklaması olursa İstanbulda yarışa gireceğim.

Örgütün belirlediği aday miting yapabilmeli. Onun için acele etmemiz gerektiğini düşünüyorum örgütün gücünü arkasına alacak belediye başkan adaylarının başarılı olacağını düşünüyorum.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024