Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2787 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2018 - 11:38

Seyit Torun, Mansur Yavaşın adaylığı ile ilgili konuştu.

Büyüt
Küçült
Seyit Torun, Mansur Yavaşın adaylığı ile ilgili
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Mansur Yavaşın adaylığı ile ilgili konuştu.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Mansur Yavaşın partisinin Ankara adayı olmak için çaba göstermediğini savundu.

Seyit Torun, Habertürk en Kübra Para konuştu.

Torun partisinin, 24 Hazirandaki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnceyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için aday gösterip göstermeyeceği sorusunu Aday olursa değerlendiririz. Sonuçta herkesin aday adayı olma hakkı var. Aday adayı olduğunda elbette ki yetkili kurullar adaylığını değerlendirir diye yanıtladı.

Torun, Parın Diyelim ki aday adaylığını açıkladı. Muharrem İnce in İstanbul Büyükşehir için CHP adayı olması olasılık dahilinde mi? sorusu üzerine şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı adayı olmuş bir kişinin şu anda aday olmasının ne kadar doğru olacağı tartışılır ama bunun kararını tek başıma veremem. Ona yetkili kurullar karar verir.

Par, daha sonra Toruna 2014 yerel seçimlerinde CHP in Ankara için adayı Mansur Yavaş ı. Az bir oyla seçimi kaybetmişti. Sonrasında da CHPden istifa etmişti. Şu sıralar adı hem CHP hem de İYİ Parti için geçiyor. Mansur Yavaşın CHP in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması ihtimali var mı? sorusunu yöneltti. Torunun buna cevabı ise şu oldu:

Onu yetkili kurullar bilir. Açıkçası şu anda onunla ilgili bir bilgim yok. Ama bakıldığında Mansur Yavaş, bugüne kadar CHPden aday olma anlamında çok fazla bir gayret göstermedi. Bu yapının içerisinde pek fazla yer almadı. Halkımız çok çabuk unutuyor, gündemde olmayınca pek hatırlayamıyor. Bu süreç içinde kendisini biraz daha fazla hatırlatmalıydı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024