Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1741 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Ekim 2018 - 14:10

Tekin: İstanbulu alacağıma en çok AK Partililer inanıyor

Büyüt
Küçült
Tekin: İstanbulu alacağıma en çok AK Partililer
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Mart 2019da yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak, Sayın Genel Başkan benim çalışmalarımı biliyor. Bu seçimi alacağım ve bu seçimi alacağıma en çok AK Partililer inanıyor dedi.

Gürsel Tekin, Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen kitap fuarına katıldı.

Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın gündeme taşıdığı İş Bankası daki CHP hisselerinin hazineye devrinin engellenmesiyle ilgili olarak MHP liderinden destek istedi.

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili partisinin hedeflerini ve genel siyasete ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı a adaylığını anlattı.

ErdoÄŸanın CHP in Ä°ÅŸ Bankası daki hisselerinin hazineye devrini öngören açıklamalarını eleÅŸtiren Gürsel Tekin, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸanın bankanın tartışma konusu haline getirmesini anlayamadığını aktardı. Ä°ÅŸ Bankası konusu TBMMye geldiÄŸi zaman dolar kurunda ciddi deÄŸiÅŸiklikler olacağını da öngördüğünü belirten Tekin, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸanın CHPye karşı kini nefreti olabilir. MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeliye sesleniyorum. Türkiye in tek yerli ve milli bankasını tartışmadan siz çıkarın. Rica ediyorum. Tek banka, geri kalan bankalarımız yabancı ortaklı oldu. YerliliÄŸe ve milliliÄŸe önem veriyorsanız Ä°ÅŸ Bankası ı tartışmadan çıkarın dedi.

DEPREM OLURSA BAÄžIMSIZLIÄžIMIZ TARTIÅžILABÄ°LECEK DURUMA GELÄ°R

Ä°stanbulun hem Türkiye hem de dünyada önemli bir konumda olduÄŸunu belirten Tekin, 4 yıldır Ä°stanbulda çok özel çalıştığını ve metropolün her türlü sıkıntısını iyi bildiÄŸini söyledi. Ä°stanbulun 39 ilçesinin tamamımın dertlerinin ne olduÄŸunu bilen biri olduÄŸunu anlatan Tekin, iyi bir kadroya sahip olduÄŸunu da ifade etti. Ä°stanbulun en büyük sorunlarından birinin deprem olduÄŸuna vurgu yapan Tekin, Ãœzerinden 20 yıl geçmesine raÄŸmen hala Ä°stanbulu depreme hazırlıklı hale getiremedik. Acilen bunu yapmalıyız. Aksi halde yaÅŸanacak bir sorun Türkiye için çok ciddi sıkıntı yaratacak. Daha da ileri gidiyorum, depremle ilgili yaÅŸanacak bir sıkıntı Türkiye in bağımsızlığını tartıştırabilecek duruma getirebilir. Çünkü finansımızın önemli kısmı, Merkez Bankası, sanayi, teknoloji bütün deÄŸerlerimizi taşıdığımız bir il depreme hazırlıklı olmalıdır diye konuÅŸtu.

Tekin, Ä°BB Mezarlıklar Daire BaÅŸkanlığı ın 2,5 yıl sonra Ä°stanbulda boÅŸ mezar yeri kalmayacağı yönündeki verilerini de eleÅŸtirdi. Bu duruma çok üzüldüğünü belirten Tekin, “Cenazeleriniz olursa biz bunları Anadolu un istediÄŸiniz yerine ücretsiz taşıyalım diyor. Ölüye maalesef yer yok. YaÅŸayanlara yok ama bari ölülere olsun. Daha ne anlatayım bu duruma dedi.

İSTANBULU ALACAĞIMA EN ÇOK AK PARTİLİLER İNANIYOR

Çok rahat bir ÅŸekilde seçimi kazanacağını belirten Gürsel Tekin, kendisinden daha çok oy alabilecek CHPli adayın çıkması halinde destek vereceÄŸini de söyledi. CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu a Ä°BB baÅŸkanlığı için adaylığını açıkladığı görüşmesini de anlatan Tekin, Genel BaÅŸkana dedim ki Benim adım Hıdır, elimden gelen budur. Ben yoluma devam ediyorum. Sayın Genel BaÅŸkan benim çalışmalarımı biliyor. Bu seçimi alacağım ve bu seçimi alacağıma en çok AK Partililer inanıyor dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024