Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3271 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2018 - 19:47

Türkiye bu sistemle uçuşa geçecek

Büyüt
Küçült
Türkiye bu sistemle uçuşa
Cumhurbaşkanı Erdoğan Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece in ardından Eyüp e vatandaşlara hitap etti. Erdoğan CHP in Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnceye sert sözlerle yüklendi.

umhurbaşkanı Erdoğanın Eyüp eki konuşmasından satır başları;

Kampanyaya Eyüpsultanda başladık. Dedik ki artık finali de Eyüpsultanda yapalım ve bugün finali burada yapıyoruz. Rabbim yarın akşam da inşallah bizlere zaferi nasip etsin.

Rehavete kapılmayacağız, Nasıl olsa seçimi kazandık demeyeceğiz. Sandıklara gidin, oylarınızı muhakkak kullanın.

Güneydoğuya geldiğimde söyledim. Sakın, korkuyu korkutun. Bütün tedbirleri aldık ve bu PKKya da bu HDPye de inşallah sandıklarda demokratik olarak bir dersi verelim.

Bay Kemal diyor ki 16 senede ne yaptınız. Ben şimdi buradan sesleniyorum: Marmarayı, Avrasya Tüneli i, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ü siz mi yaptınız?

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bunlarınki yarın sönecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğanın Küçükçekmecedeki konuşmasından satır başları;

Bay Muharrem erken yoruldu. Biz çok koştuk, çok gayret ettik. Ben kardeşlerimi görünce yorgunluk tanımıyorum.

Muhalefete gereken dersi yarın sandıkta vereceğiz.

Biz icazeti milletten aldık, milletten. (Selahattin Demirtaş) Selodan değil. Onun için zaten aday olduğunda genel başkanı kendisini nasıl çağırıyor Gel bakalım Muharrem Niye  Çünkü yakında Git bakalım, git Muharrem diyecek. Çünkü neticeyi biliyor, neticeyi görüyor. Ben milletime inanıyorum, güveniyorum. Biz milletimizle bu yola çıktık.

Davos a One minute Birleşmiş Milletlerde Dünya 5 en büyüktür dedik.

Sağlıkta attığımız adımlarla dünyaya örnek olma yolundayız.

***

Cumhurbaşkanı Erdoğanın Avcılardaki konuşmasından satır başları;

Bizim 4 temel hedefimiz var. Eğitim, sağlık, adalet ve emniyet. Peki bunun üzerine neyi bina ediyoruz; ulaşım, enerji, kültür, turizm ve bunun yanında dış politika.

Fizik öğretmeni olmak başka bir şey, ülke yönetmek başka bir şey. Avcıları artık bunlardan kurtarmanız lazım. Çünkü artık Avcıları bunlardan kurtarın ki Avcılar hizmet görsün hizmet. 

Türkiyede üniversitesi olmayan üniversite kaldı mı? 75 üniversite vardı şimdi 240 üniversite var. Üniversiteyi öğrencinin ayağına götürüyoruz. 

Batı Trakyada Yunanistan yönetimi rahatsız. Niye Rahatsız? Türkiye in kalkınmasından rahatsız. Kardeşlerim bugün birlik günü beraberlik günü. Çok acele ediyorum iki ilçe kaldı saat 5 e bitiyor. 

Özgürlükler bizim sorunumuz demokrasi bizim sorunumuz. Demokrasi namusumuzdur sandık namusumuzdur. 

Kardeşlerim ne olur sandıklara gitmeyeni bırakmayın. CHPli, Saadetli İyi Partili ve HDPlilere de sesleniyorum. Onlar da anlatın. Kardeşliğimizi asla bozmayalım Allaha emanet olun.

***

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beylikdüzü de vatandaşlara seslendi;

Adaylardan biri olan hanımefendi ne diyor? Bu şehir hastanelerine ne gerek vardı? Ya böyle bir şey olabilir mi? Sağlık bu kadar önemliyken bu hanımefendi bunu anlamıyor. Cehalet çok kötü bir şey. Yanında proflar var. Onlar da konuşup, bir şeyler anlatıyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğanın Ataşehir konuşmasından satır başları;

Ne diyor bu bay Muharrem? YSK önünde yatacakmış. Burası hukuk devleti hukuk. Guguk devleti devleti bay Muharrem

İnce şimdiden kaybettiğini anladı. Sandıklarda her partiden üye var daha ne konuşuyorsun.

 

 

Seçimle ilgili her türlü tedbiri aldık. Sandıkları da görevli tüm arkadaşlarıma sesleniyorum oradaki güvenlik görevlilerinden yardım isteyin. Özellikle AK Partili görevlilere sesleniyorum sakın ha rehavete kapılmak yok. 

Türkiye bu sistemle uçuşa geçecek, bu farklı sistemle diğerlerinin akıllarına bile gelmeyeni gerçekleştireceğiz. Anayasa değişikliği yaptık bu iş bitti. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024