Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2982 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Ekim 2018 - 14:32

Tunadan Melih Gökçek açıklaması

Büyüt
Küçült
Tunadan Melih Gökçek
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Melih Gökçek ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankara BüyüğkÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Tuna, “Gazeteci sordu ben de yanıt verdim. Rakamlar ortada Melih BaÅŸkan ile hiçbir tartışmaya girmemek için konuyu noktalıyorum” diye konuÅŸtu.

Kanal Ankara projesi de dahil olmak üzere karşılığında parası bulunmayan hiçbir iÅŸi ihale etmemeye özen gösterdiÄŸini belirten Mustafa Tuna, “Bu proje ile ilgili olarak herkes bir ÅŸey söylüyor. Haydi, gelsinler projeyi onlara devredeyim, onlar söyledikleri paraları kazansınlar hatta yüzde 25de kar vereyim” açıklamasında bulundu.

“Parası hazır projeleri ihale ederek hem iÅŸlerin zamanında yapılmasını saÄŸlıyoruz hem de yüklenicileri maÄŸdur etmemiÅŸ oluyoruz” diyen BaÅŸkan Mustafa Tuna Ä°mrahor vadisindeki Mühye, KarataÅŸ ve Yakupabdal mahallerinde imar planı çalışmalarının da sürdüğünü vurguladı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024