Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5961 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2019 - 15:19

İYİ Parti Fatih Belediye Başkan Adayı İlay Oldu.

Büyüt
Küçült
İYİ Parti Fatih Belediye Başkan Adayı İlay
CHP ve İYİ Parti'nin kurduğu Millet İttifakı, İstanbul'un Fatih ilçesinde bozuldu. CHP protokole uymayıp belediye meclisi aday listesine İYİ Parti’den hiçbir üyeyi almayınca İYİ Parti, Kurucular Kurulu Üyesi İlay Aksoy’u Fatih Belediye Başkan Adayı olarak YSK’ya bildirdi. Peki İYİ Parti Fatih Belediye Başkan Adayı olarak YSK'ya bildirilen İlay Aksoy kimdir?

CHP ve İYİ Parti'nin kurduğu Millet İttifakı, İstanbul'un Fatih ilçesinde bozuldu. CHP protokole uymayıp belediye meclisi aday listesine İYİ Partiden hiçbir üyeyi almayınca İYİ Parti, Kurucular Kurulu Üyesi İlay Aksoyu Fatih Belediye Başkan Adayı olarak YSKya bildirdi. Peki İYİ Parti Fatih Belediye Başkan Adayı olarak YSK'ya bildirilen İlay Aksoy kimdir? İşte İlay Aksoy hakkında merak edilen detaylar...

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin örtülü destek verdiği CHP ve İYİ Parti'den oluşan Millet İttifakı, İstanbul'un Fatih ilçesinde patlak verdi.

Habererk'in haberine göre; CHP protokole uymayıp belediye meclisi aday listesine İYİ Partiden hiçbir üyeyi almayınca İYİ Parti, Kurucular Kurulu Üyesi İlay Aksoyu Fatih Belediye Başkan Adayı olarak YSKya bildirdi.

İlay Aksoy kimdir?

16 Aralık 1969 doğumlu olan İlay Aksoy Kıbrıs doğumludur. Eğitimini 1990 yılında East Sydney Technial College'da Moda Tekstil Bölümü üzerine tamamlamıştır. Eğitimci olarak mesleğini sürdürmektedir. Aksoy, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, İyi Parti İstanbul 2. Bölge Bölgesi, 4'nci sıradan millet vekili adayıdır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024