Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5957 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 11:39

Çalık Grubu ve Fatih Belediyesi AYVANSARAY’ DA Yıkım için Ramazan sonunu Bekliyor

Büyüt
Küçült
Çalık Grubu ve Fatih Belediyesi  AYVANSARAY’ DA Yıkım için Ramazan sonunu

2. Sulukule olma yolunda yasal alt yapıları lehlerine uygun hale getiren belediye ve  bizce iş ortağı Çalık Grubu yenileme Projesi safsatasının 2. ayağı olan Ayvansarayda Yıkım için Gün sayıyor.

Yıkımların başlaması  beklenen şu günlerde  Mustafa Demir’in Ramazan sonunu  beklensin önerisi ve ricası ile ramazanın sonunda yıkımların gerçekeleşeceği bildiriliyor.Kentsel dönüşümmü Rantsal bölüşümünmü daha ağır bastığı bu projeler aslında iktidarın sözümona halkın menfaati ve Fatih’in geleceği için uygulanan   projeler . Sadece yasal alt yapı ve projelendirmeler belediyeler tarafından gerçekleştiriliyor.

Sulukule gibi fazla medyalaşmadan evlere celpler ulaştırıldı. Güya Fatih halkı için ideal bir dönüşüm gibi gösterilen projenin kimlere  sınıfsal statü arttırıcak .Kimler kimlerin göz yaşları üzerinde ebedi mutluluklar kuracak  bekleyip göreceğiz.Aslında bu  konuda  türlü söylentiler, söylentiden fazla deliller var.

Bizler yazmaktan, insanlar konuşmaktan , mahkemeler durdurma kararaları almaktan bıkmadı amma ,sistem tıkır tıkır işlemeye devam ediyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024