Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4083 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Kasım 2012 - 12:18

Bağcılar’a 33 Bin Metrekarelik Kent Park İnşaa Edilecek

Büyüt
Küçült
Bağcılar’a 33 Bin Metrekarelik Kent Park İnşaa
Bağcılar Belediyesi kuruluşunun 20’nci yılı dolayısıyla 33 bin metrekare alan üzerine Kent Parkı’nı inşa ediyor. Çok fonksiyonlu olarak planlanan parkta açık sinema da olacak.

Bağcılar Belediyesi, kuruluşunun 20’nci yılında devasa bir yatırıma hazırlanıyor. Her geçen gün meyve bahçelerinin sayısının arttığı Bağcılar’da şimdi de 33 bin metrekarelik bir alan üzerine Kent Parkı kuruluyor. Fevziçakmak Mahallesi’nde planlanan park, tamamlandığında Bağcılar’daki en büyük yeşil alanlardan biri olacak.

Açık Sinema Olacak

Çok yönlü olarak planlanan parkta, araziye uyumlu olarak 3 kademeye oturtulmuş ve toplam kullanım alanı bin 110 metrekare olan bir kafeterya bulunuyor. Su oyunlarının da olacağı parkta ayrıca bir de açık sinema yer alacak. Yer altı otoparkının da olacağı parkta Bağcılarlılar, piknik yapabilecek. Yürüyüş yolları ve spor aletlerinin planlandığı parkta, isteyen vatandaşlar spor yapabilecek.

Nostalji Bahçeleri ve parklarla, Bağcılar’da kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam ettiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bakırköy’den ayrılarak ilçe olduğumuz 1992’de sadece 11 parkımız bulunuyordu. Bugün ise park sayımız 200’e yaklaştı. Hedefimiz, ilçemizi parklar ve meyve bahçeleriyle donatmak ve kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak” dedi.

Kent Parkı’nı en kısa sürede tamamlamak ve Bağcılarlıların hizmetine sunmak istediklerini ifade eden Çağırıcı, Kent Parkı’nın tasarımı ile de önemli cazibe merkezlerinden biri olacağını söyledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024