Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 33863 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Ağustos 2013 - 09:15

Fatih’te 1 saat içinde peşpeşe 3 cinayet

Büyüt
Küçült
Fatih’te 1 saat içinde peşpeşe 3
İstanbul Fatih’te 37 yaşındaki Songül Polat kullandığı cipin içinde başından vurularak öldürülmesinin ardından birer saat arayla aynı ilçede iki cinayet haberi daha geldi.

Fatif’te 37 yaşındaki Songül Polat, kullandığı cipin içinde başından silahla vurularak öldürüldü. Bu cinayetten 1 saat sonra 26 yaşındaki Aziz Caner Emre eski bir handaki odada başından silahla vurularak öldürüldü. İki olaydan kısa bir süre sonra da 39 yaşındaki Yaşar Deli, Kocamustafapaşa Meydanı’nda uğradığı satırlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, ilk cinayet saat 15.00 sıralarında Yedikule, Mermer Kule Sokak üzerinde meydana geldi. Henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Songül Polat’ı 34 YC 4909 plakalı cipin içinde başından kurşunlayarak öldürdü. Silah sesleri üzerine aracın bulunduğu yere koşan vatandaşlar Songül Polat’ı kanlar içinde görünce durumu 112 Sağlık ekipleri ile polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Songül Polat’ın öldüğünü belirledi. Polis, inceleme yaptıkları cipin yakınında 3 adet boş kovan buldu. Kadının cesedi Adlı Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

BAŞINDAN TABANCAYLA VURULDU

Bu cinayetin ardından saat 16.00’da 26 yaşındaki Aziz Caner Emre, Seyit Ömer Mahallesi Silivrikapı Caddesi No:32’deki Dokurhan isimli eski bir handa, arkadaşına ait odada başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olay yerinde yaşamını yitiren Aziz Caner Emre’nin cinayetten suç kaydının bulunduğu belirtildi. Emre’nin cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından Adli tIp kurumu morguna kaldırıldı.

SATIRLI SALDIRI SONUCU ÖLDÜ

Art arda yaşanan iki cinayetten sonra saat 17.00’da 39 yaşındaki Yaşar Deli, Kocamustafapaşa Meydanı’nda satırlı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yüzüne, boğazına, koltuk altına ve sırtına aldığı satır darbeleri sonucu ağır yaralanan Yaşar Deli, olay yerine çağırılan ambulansla Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Deli, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İSTANBUL POLİSİ ALARMA GEÇTİ

Cinayetlerin peş peşe işlenmesi dikkat çekerken İstanbul polisi alarma geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri, cinayetler ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

kaynak:http://www.timeturk.com/tr/





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024