Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4973 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Kasım 2012 - 15:20

Gürsel Tekin Fatih’te Cemevi Açılışındaydı : Fatih ilçesi yobaz görüsüntüsü veriyormuş.

Büyüt
Küçült
Gürsel Tekin Fatih’te Cemevi Açılışındaydı  : Fatih ilçesi yobaz görüsüntüsü
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul Fatih’te Yunus Emre Cemevi’nin açılış törenine katıldı.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul Fatih’te Yunus EmreCemevi’nin açılış törenine katıldı. CHP Amasya Milletvekili Ramiz Topal ile İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz’ün de katıldığı açılış öncesi dualar okundu. Duaların okunmasının ardından Tekin ile diğer milletvekilleri kurdeleyi kesti.

AÇLIK GREVLERİ

Gürsel Tekin yaptığı konuşmada açlık grevlerine değindi. Tekin, insan bedeninin herşeyin üstünde olduğunu ifade etti. Açlık grevleri hakkında çelişkili açıklamalar olduğunu belirtenGürsel Tekin, "Başbakan sadece bir kişi var dedi. Adalet bakanı ise başka bir şey söyledi. Soruyorum. Sayın Başbakan mı yoksa Adalet Bakanı mı doğru söylüyor. Bakan 680 kişi açlık grevinde dedi.Başbakan ise ’yok öyle bir şey, şov yapıyorlar’ diyor. Bu konu çok önemli bir konu. Bu konuda açil çözüm gerekiyor. İnşallah cezaevlerinde ölüm olmaz. Ölüm olursa bu Türkiye’nin iç barışı zarar görür" diye konuştu. Konuşmasında Ak Parti iktidarının 10 yılını doldurduğunu belirten Tekin, Ak Parti’nin iktidara gelirken verdiği birçok sözü tutmadığını, Türkiye’nin ekonomik ve siyasi sorunlarını çözmediği belirtti.

CHP’Lİ TOPAL: YOBAZLARIN OTURDUĞU YER GÖRÜNTÜSÜ YANSIYOR

Açılış töreninde Amasya Milletvekili Ramiz Topal da söz aldı. Topal, "Biz Fatih’te yola çıktık. Önce bir cemevi sonra ise bir kız yurdu yapmak ve Fatih’in çevresini değiştirmek istiyoruz. Bakıldığı zamanFatih’ten, tarikatların yuvalandığı ve yobazların oturduğu bir görüntü yansıyor Anadolu’ya. Biz burada meşale yakıyoruz. Biz Fatih’in aydınların da, demokratların da bulunduğu bir ilçe olarak yansımasını istiyoruz. Biz burada bu işi başlattık" dedi.

TEKİN: PARTİ KİMİ İSTERSE ONUN ARKASINDAYIM

Açılışın ardından Gürsel Tekin, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetede yer alan ’İstanbul’u kim yönetmek istemez ki’ sözleri hatırlatılarak, ’CHP’nin İstanbul adayı olacak mısınız?" sorusu üzerine Tekin, "Her CHP’li potansiyel olarak her yere adaydır. CHP’de görev istenilmez verilir. CHP tabanı, İstanbul seçmeni kime görev verirse ben de onun arkasındayım" yanıtını verdi.

SARIGÜL’ÜN ADAYLIĞI

Bir gazetecinin "Mustafa Sarıgül aday olabilir mi?" sorusu üzerine ise Gürsel Tekin,"Sayın Sarıgül’ün önce partili olup olmamasına karar verdikten sonra..." diye konuştu.

(BB) - İstanbul / Fatih

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024