Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5904 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 09:58

Hüseyin Ustaoğlu %50 Farkla Muhtar

Büyüt
Küçült
Hüseyin Ustaoğlu %50 Farkla

     6 Haziran 2010 Tarihin'de yapılan Aksara Mahallesi Muhtarlık Seçiminde Hüseyin Ustaoğlu %50 oy Farkla Muhtarlığı kazandı.

  6 muhtar adayının Chp'li aday Sinem Ercan adında birleşip destek vermesine rağmen AK Parti nin desteklediği Hüseyin Ustaoğlu ezici bir çoğunlukla kazandı.Böylece yıllardır CHP nin kalesi olarak bilinen mahallede ilk kez sağ bir partinin adayı kazanmış oldu.

AK PARTİ 2. Bölge Başkanı Recai Sel'in tamamen  tarafsız kaldığı ve kendisinin fotoğraf karelerinde yer almak istediğini ve Muhtarlık seçimininde kendi karizmasını sarsacağından dolayı bu muhtarlık seçiminde pasif kalmış olduğu partililercede gözlenmiştir.

AK PARTİ Mahalle Başkanı ve 1. Aza olan Hüseyin Ustaoğlu 4 Muhtar ve 2 Muhtar adayına karşı bir zafer elde etmiş bulunmakta.

Aksaray Mahallesi 2nden sorumlu AK PARTİ Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Özdemir mahalle teşkilatı ile beraber seçim sıtartını verdiğinde teşkilattaki bazı arkadaşların  kazanamazsınız ihtarlarına rağmen AK PARTİ AKSARAY Teşkilatı Büyük bir başarıya imza aattıklarını belirtti

 

Akasaray  Mahallesi Seçim Bilgileri:

Seçmen Sayısı                               :7400

Alınan Oylar

Hüseyin Ustaoğlu                      :2020

Sinem Ercan                               :1288





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024