Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 8521 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 17:30

Murat Hakverdiden Dernek Seçimleri ve süreci Hakkında gelen Beyan

Büyüt
Küçült
Murat Hakverdiden Dernek Seçimleri ve süreci Hakkında gelen

Fatih te neler oluyor. Fatihin katılımı ve temsili en yüksek olan Muhtarlar Derneği Bir seçim gerçekleştirdi. Demokratik bir seçim  süreci olduğunu  hissetiğimiz seçim  ve oylamadan önce meğer neler gerçekleşmiş.

Daha önce haberini ve bazı açıklamalarını duyurduğumuz seçimde 2 oyla listesi  kaybeden Murat Hakverdi beyle telefonla gerçekleştirdiğimiz kısa görüşmemizde.

Kendisinin Bu seçimde kazanan listedeki  muhtar arkadaşlarının büyük bir kısmında emeği olduğunu belirterek sözlerine başlayan Sayın Hakverdi. Seçime dernekler masası nezlince itiraz etmek istediğini çünkü Akif Ak ın hanımının istifa etmiş olması ve oy kullanmaya yetkisi olmamasına rağmen oy kullandırıldığını belirterek muhtar arkadaşlarının buna gerek olmadığını bu yüzxden itirazdan vaz geçtiğini belirtti.

Seçimin o kadar demokratik geçmediğini seçimden önceki gece muhtar arkadaşların aranarak kendisi ve verdikleri listedeki kişiler için hiçte hak etmedikleri iftiralar atıldığı özellikle kendisi için pkklı teröristdir gibi yakıştırmalar yapılamasını hak etmedikleri bir davranış olduğunu söyledi. Diğer listede BDP ye sempatisi olan bir arkadaşın konduğunu bununda gayet demokraqtik bir hak olduğunu bildirdi.

Kendisinin Listesindeki ve desteğini aldığı tüm arkadaşlarına kefil olduğunuda söyledi.

Kendilerini desteklediğinin bilindiği bir kaç muhtarı seçim ve oy baskısı ile tehdit edildiğini de öne sürerek isimleri ve istenildiğinde yüzleşmeyede hazır olduklarını bildirdi. Marankiden sonra dernekler masasında her hangi bir değişiklik yapılmamaış olduğunu farkederek  Hüseyin beyle görüşerek değişikliklerin gerçekleştirildiği bildirildi.

Tüm bu olup bitenlerin AKİF AKIN Siyasi ikbalinin devamı için yapıldığını kendisinin muhtar olmasada Muhatrlar derneği başkanı olması gibi tezat bir olayla karşı karşıya olduklarını bildirdi.

Kendisi ile kendisi Mahallesi , seçim süreci ve derneğin geleceği hakkındaki röportajımız için randevulaştık.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024