Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6057 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 15:16

CHP , AK PARTİ YARIŞI

Büyüt
Küçült
 style=MARGIN: 0cm 0cm 0pt class=MsoNormal>CHP , AK PARTİ

Vefat eden Mevlüt Kıcı nin yerine vekaleten muharlık görevini  ifa eden ve aynı zamanda Ak Parti Mahalle Başkanı olan Hüseyin Ustaoğlu’nun geçen muhtarlık seçiminde  40 oy az alarak seçim kaybeden Hasan Şarkalkan’ın mahallede oturmuyor diyerek seçmen listesinden ismini silmesi ile Muhtarlık seçimim yeni bir boyut kazanmış olduğu görülüyor.

 

Hüseyin Ustaoğlunun bu girişimi ile seçime katılamayacağı belli olan Hasan  Şarkalkan ise tüm bilgi ve desteğini Mahalle Muhtar adayı olan ve Chp tarafından desteklendiği bilinen Sinem Ercan’a  vereceğini bildirerek  seçim çalışmalarında yardımcı olduğu bildiriliyor.

 

Adaylardan Hüseyin Ustaoğlunun Alevi dedesi torunu Sinem Ercan’ın ise Alevi Dedesi olduğu bilnmekte. Her muhtarlık seçiminde olduğu gibi ile siyasi parti kuruluşlarının da kendilerine yakın muhtar adaylarını desteklemede ; bu seçimde ise partilerin muhtar adayları için sıkı bir destek faaliyeti gösterdikleri gözlemleniyor. 6 haziran tarihinin Aksaray Mahallesine Hayırlı olmasını diliyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024