Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5448 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   12 Mayıs 2012 - 13:08

Suriçi Grubu, Haziran Ayında Taner Yıldız’ı Ağarlıyor…

Büyüt
Küçült
Suriçi Grubu, Haziran Ayında Taner Yıldız’ı
Suriçi Grubunun 2012 Mayıs ayı konuğu TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’den sonra Haziran ayı konuğu Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız olacak.

 

Suriçi Grubu Türkiye gündeminde söz sahibi ve Türkiye’yi yöneten kişileri konuk etmeye devam ediyor. Suriçi grubu Platformu Başkanı Nedim ABİ Yaptığı açıklamada Haziran Ayı konuğunun Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız olacağını açıkladı.

 

Suriçi Grubunun 2012 Mayıs ayı konuğu TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin’den sonra Haziran ayı konuğu Enerji ve Tabi kaynaklar Bakanı Taner Yıldız olacak.

 

Bu konuda görüşlerini açıklayan Suriçi Grubu Başkanı Nedim Abi;
“Ülkemize yön veren isimleri grubumuzla buluşturmaya ve onlarla bir araya gelerek çok kıymetli fikir ve tecrübelerinden istifade etmeye devam ediyoruz.
Ülkemizin kalkınması ve yatırımlarının artmasında çok önemli bir konu olan enerji ve onun yönetiminin başında olan çok kıymetli Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız Haziran ayı konuğumuz olmayı kabul etmiş olması Suriçi Grubu Platformu Yönetimi ve üyelerimiz için ayrı bir onur ve gurur vesilesidir.

Bizleri kırmayıp büyük bir nezaket göstererek konuğumuz olmayı kabul eden Sayın Taner Yıldız’a Suriçi Grubu Platformu yönetimi ve üyeleri adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

 

 

TANER YILDIZ KİMDİR:

 

3 Nisan 1962’de Yozgat Devecipınar’da doğdu. Babasının adı Eşref, annesinin adı Emine’dir. Elektrik Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Kayseri Elektrik Üretim Şirketi’nin Yönetim Kurulu Üyesi, Kayseri ve Civarı Elektrik TAŞ’nin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görev yaptı.

 

22. ve 23. Dönem Kayseri Milletvekili.

 

İyi düzeyde İngilizce bilen Yıldız, evli ve 4 çocuk babasıdır.

 

22 Temmuz 2007 ve 12 Haziran 2011 Genel seçimlerinde AK Parti’den iki kez Kayseri milletvekili seçilmiştir.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 6 Temmuz 2011 günü açıklanan 61. Hükümette Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev aldı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024