Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4443 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Kasım 2012 - 21:13

Suriçi Grubun un bu ayki konuğu Numan Kurtulmuş

Büyüt
Küçült
Suriçi Grubun un bu ayki konuğu Numan
İstanbul Suriçi Grubu Derneği 2012-2013 İstanbul Toplantılarını 11 Kasım’da açıyor.

İstanbul Suriçi Grubu Derneği Türkiye gündeminde söz sahibi ve Türkiye’yi yöneten kişileri konuk etmeye devam ediyor. İstanbul Suriçi Grubu Derneği Genel Başkanı Nedim ABİ Yaptığı açıklamada Kasım Ayı konuğunun Ekonomiden Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ olacağını açıkladı.

Bu konuda görüşlerini açıklayan İstanbul Suriçi Grubu Derneği Genel Başkanı Nedim ABİ; 

“Ülkemize yön veren isimleri grubumuzla buluşturmaya ve onlarla bir araya gelerek çok kıymetli fikir ve tecrübelerinden istifade etmeye devam ediyoruz. 

Ülkemizin yetiştirdiği değerli şahsiyetlerden, akademik ve siyasi alanda başarılı çalışmalar yürüten, şuurlu gençlerin yetişmesine vesile olan, kendisini ülkesine ve milletinin hizmetine adamış sayın Prof.Dr. Numan KURTULMUŞ beyefendinin kasım ayı konuğumuz olmayı kabul etmiş olması İstanbul Suriçi Grubu Derneği Yönetimi ve üyelerimiz için ayrı bir onur ve gurur vesilesidir.

Bizleri kırmayıp büyük bir nezaket göstererek konuğumuz olmayı kabul eden Sayın Numan KURTULMUŞ’a İstanbul Suriçi Grubu Derneği yönetimi ve üyeleri adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024