Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4789 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Aralık 2012 - 12:25

Suriçi Grubunun aralık Onur Konuğu Ömer Dinçer

Büyüt
Küçült
Suriçi Grubunun aralık Onur Konuğu Ömer
MİLLİ EĞİTİM BAKANI PROF. DR. ÖMER DİNÇER SURİÇİ GRUBUNUN 2012 ARALIK AYI ONUR KONUĞU OLACAK

Bu konuda görüşlerini açıklayan Suriçi Grubu Başkanı Nedim ABİ,

“ülkemize yön veren isimleri grubumuzla buluşturmaya ve onlarla bir araya gelerek çok kıymetli fikir ve tecrübelerinden istifade etmeye devam ediyoruz.2012 yılının Aralık ayı konuğunun Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer DİNÇER olması ise bizim için ayrı bir onur ve gurur vesilesidir. Bizleri kırmayıp büyük bir nezaket göstererek konuğumuz olmayı kabul eden Sayın Ömer DİNÇER’ e Suriçi Grubu Derneği yönetimi ve üyeleri adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Prof. Dr. Ömer DİNÇER kimdir?

            1956 Yılında Karaman’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini yine aynı yerde tamamladı. 1974-75 öğretim yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesini kazandı ve bu fakültenin ‘’İşletme Yönetimi ve Politikası’’ bölümünden 1978 yılında mezun oldu.

            İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde; 1980 yılında ‘’Personel Yönetimi ve Endüstriyel İlişkiler’’ Yüksek Lisans Programını, 1984 Yılında ‘’Örgütsel Davranış’’ Alanında doktorasını tamamladı.

            Bu arada, 1980 yılında, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde asistan olarak göreve başladı.  Doktora çalışmalarının tamamlanmasından sonra, 1985 yılında Yardımcı Doçentliğe atandı. Aynı  fakültenin Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalında, 1988 yılında Doçent, 1994 yılında Profesör oldu.

            1993 yılında, Amerika Birleşik Devletleri  Drexel Üniversitesi’nde misafir araştırmacı olarak çalışmalar yaptı.

            Marmara Üniversitesinde görev yaptığı süre içinde, 1992-95 yılları arasında üniversitenin bünyesinde bulunan ‘’Orta Doğu Ülkeleri Enstitüsü’’nde müdür yardımcılığı; 1995-99 yılları arasında önlisans, yüksek lisans ve doktora seviyesinde eğitim veren ‘’Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Programları’nda başkanlık yaptı.

            1994-1997 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, belediye şirketlerinden sorumlu olarak danışmanlık yaptı. Birleşmiş Milletler Habitat II Konferansı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi koordinatörü olarak görev aldı.

            1999 – 2003 yılları arasında Beykent Üniversitesinde Rektör Yardımcısı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  Dekanı  ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü olarak görev  yaptı.

            Görev  yaptığı  üniversitelerin çeşitli bölümlerinde ve Sosyal Bilimler Enstitülerinde ‘’Stratejik Yönetim ve İşletme Politikası ‘’ ,  ‘’ İşletme Yönetimi’’ , ‘’ Yönetim ve Organizasyon ‘’, ‘’ Örgütsel Teori ve Davranış’’ ve ‘’ Değişim Yönetimi ve Örgüt Geliştirme’’ konularında seminerler verdi.

            Bu konularda beş adet kitabı ve çok sayıda araştırma ve makalesi  yayınlandı.

            2003 yılında, ‘’Kamu Yönetiminde Yeniden Yapılanma ‘’ çalışmalarının koordinasyonundan  sorumlu Başbakan Başmüşaviri olarak atandı.

            2003-2007 yılları arasında, Başbakanlık Müsteşarlığı görevini yürüttü. 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan seçimlerde 23. dönem İstanbul Milletvekili seçilen Ömer DİNÇER , 60. Hükümette Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına, 61.Hükümette Milli Eğitim Bakanlığına atandı. Yabancı dil olarak İngilizce biliyor. Evli ve üç çocuk babasıdır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024