Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
08.09.2024
Ä°stanbul /

30 Mayıs 2024 - 13:55
Özel : Masum Değilsin
Özel, "2023'te burada detaylarını tartışmanın gereğinin kalmadığı kolektif bir başarısızlıkla, hiç kimsenin masum olmadığı bir süreçle o büyük umudu kaybettik''
Özel : Masum Değilsin

 

Yüzyılda Yeni Sosyal Demokrat Belediyecilik Paneli'nde konuÅŸan Özel, "Vefasızlık etmedik. Bizden bekleneni yaparak ilerlenmesi gerektiÄŸini tartıştık ve hayata geçirdik. 2023'te artık detaylarını tartışmanın gerekmediÄŸi, kolektif bir baÅŸarısızlıkla, hiç kimsenin masum olmadığı bir süreçle o büyük umudu kaybettik" ÅŸeklinde ifadeler kullandı.

SOKAK HAYVANLARI DÜZENLEMESÄ°

Sokak hayvanları düzenlemesinde yer alacağı belirtilen uyutma seçeneÄŸine tepkisini sürdüren CHP lideri, "Ölüm son çare deÄŸildir. Ölümün vadesini öne çekmek fanilerin iÅŸi deÄŸildir. Birilerinin kararıyla bu topraklarda milyonlarca canın katledilmesine asla izin vermeyiz" diye konuÅŸtu.

SEMÄ°H YALÇIN'A SÄ°NAN ATEÅž TEPKÄ°SÄ°

MHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Semih Yalçın, Sinan AteÅŸ cinayetine iliÅŸkin CHP'ye yönelik "Partimizle ilgisi yok. Elinizde belge varsa mahkemelere gidin" demiÅŸti. Özel, Yalçın'a Olcay Kılavuz'un danışmanlık görevinden alınmasını hatırlatarak "O partideki konuyla iliÅŸkili kim varsa hesap vermelidir" dedi.

KILIÇDAROÄžLU NE DEMÄ°ÅžTÄ°?

GeçtiÄŸimiz günlerde bir televizyon programına katılan eski CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, cumhurbaÅŸkanlığı adaylık süreciyle ilgili ÅŸu açıklamayı yapmıştı: "Beraber yola çıktığınız, birlikte mücadele ettiÄŸiniz, kavgayı beraber verdiÄŸiniz, illa sen CumhurbaÅŸkanı adayı ol diyen arkadaÅŸlar sonra dönüp size tam tersini yaparlarsa ne dersiniz? Ben boÅŸuna sırtımdan hançerlendim demiyorum. Bunu vatandaşın takdirine sunayım. Sanki ben zorla cumhurbaÅŸkanı adayı olayım dedim, aklımın ucundan bile geçmiyordu. MYK'da da Parti Meclisi ve Meclis grubunda da sizin mutlaka olmanız lazım denildi, her toplantıda bunlar söylendi. Düne kadar bana aday ol diyen sen deÄŸil miydin? Hayatım boyunca dayatma kültüründen gelmediÄŸim için böyle bir ÅŸey hiç yapmadım."

CHP , #Özgür Özel , KılıçdaroÄŸlu , Siyaset



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.