Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
18.10.2024
Ä°stanbul /

04 Temmuz 2024 - 12:48
Ayşe Ateş : Kapı kapı kiralık katil arıyorlarmış
Mahkemede ifade veren Ayşe Ateş, "Sinan bu tehditler başladığında bana 'Ayşe, İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım ile Olcay Kılavuz'a talimat vermiş ve beni öldürmek için kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlarmış" dedi.
Ayşe Ateş :  Kapı kapı kiralık katil arıyorlarmış

 

Eski Ülkü Ocakları Genel BaÅŸkanı Sinan AteÅŸ'in, tetikçi Eray ÖzyaÄŸcı tarafından öldürülmesine iliÅŸkin açılan davanın dördüncü celsesi bugün görülüyor. 22 sanıklı davada bugün AyÅŸe AteÅŸ, hakim karşısında MHP'li yöneticilerin isimlerini verdi. Böylelikle 4 isim mahkeme tutanaklarına da geçmiÅŸ oldu.

ATEÅž AÄ°LESÄ°NÄ°N TÜM ÜYELERÄ° MAHKEME SALONUNDA YER ALDI

Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince, Sincan Ceza Ä°nfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruÅŸmaya, sanıklar, taraf avukatları, müÅŸteki AyÅŸe AteÅŸ, Sinan AteÅŸ'in annesi Saniye AteÅŸ, kardeÅŸleri ve yakınları katıldı.

Semih Yalçın ve Ä°zzet Ulvi Yönter

"KAPI KAPI GEZÄ°P KÄ°RALIK KATÄ°L ARIYORLARMIÅž"

Anne Saniye AteÅŸ'in ardından Sinan AteÅŸ'in eÅŸi AyÅŸe AteÅŸ, ifade vermeye baÅŸladı. MHP'li yöneticilerin isimlerini veren AyÅŸe AteÅŸ "Åžu an bunları ilk defa anlatacağım çünkü beni de öldürürler diye korktum. Bugün bunları burada söylemezsem bir daha söyleyemem çünkü bana ne olur bilmem. Ölürsem bunlar mezara gitmesin benle. Sinan bu tehditler baÅŸladığında bana 'AyÅŸe, Ä°zzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ahmet YiÄŸit Yıldırım ile Olcay Kılavuz'a talimat vermiÅŸ ve beni öldürmek için kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlarmış" dedi.

Olcay Kılavuz

MHP'LÄ° 4 Ä°SÄ°M MAHKEME TUTANAKLARINA GEÇTÄ°

AyÅŸe AteÅŸ'in verdiÄŸi bu ifade sonrası MHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Ä°stanbul Milletvekili olan Ä°zzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın, eski Ülkü Ocakları Genel BaÅŸkanı ve eski MHP Milletvekili Olcay Kılavuz ile Ülkü Ocakları Genel BaÅŸkanı Ahmet YiÄŸit Yıldırım'ın adı mahkeme tutanaklarına geçmiÅŸ oldu.

Sinan AteÅŸ , Dava , Mahkeme , AyÅŸe AteÅŸ , Mhp



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.