Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
19.04.2024
Ä°stanbul /

11 AÄŸustos 2020 - 11:37
Öztürk Yılmaz Yenilik Partisi'nin Genel Başkanı seçildi.
Eski CHP'li, bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, 20 Temmuz'da kurduğu Yenilik Partisi'nin, 9 Ağustos'ta yapılan Kurucular Kurulu ilk toplantısında oy birliğiyle Yenilik Partisi'nin Genel Başkanı seçildi.
Öztürk Yılmaz Yenilik Partisi'nin Genel Başkanı seçildi.

Eski CHP'li, bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, 20 Temmuz'da kurduÄŸu Yenilik Partisi'nin, 9 AÄŸustos'ta yapılan Kurucular Kurulu ilk toplantısında oy birliÄŸiyle Yenilik Partisi'nin Genel BaÅŸkanı seçildi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, Genel BaÅŸkan Öztürk Yılmaz, Merkez BaÅŸkanlık Kurulu yönetim kadrosunun bu hafta içinde belirlenip kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.
Yenilik Partisi'nin parti tüzüÄŸüne her kademe için yüzde 50 kadın erkek eÅŸitliÄŸi konulduÄŸunu, ayrıca gençlerin en önde olacağını belirten Yılmaz, "Yenilik Partisi kadın ve gençlik devrimi yaparak ilk seçimde iktidar olacaktır" ifadelerini kullandı.
Ä°l ve ilçe teÅŸkilatlarını ocak ayı itibarıyla tamamlayıp seçime girme yeterliliÄŸi kazanacaklarını kaydeden Yılmaz, partisinin ülke çapında bir halk hareketine dönüÅŸeceÄŸini savundu.
Yılmaz, "Bu çerçevede kısa bir süre içerisinde eÅŸimle birlikte Anadolu'nun en ücra köÅŸesinden bu uyanış ve diriliÅŸin fitilini ateÅŸleyeceÄŸiz. Ya baÅŸaracağız ya baÅŸaracağız"deÄŸerlendirmesinde bulundu.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.