Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
24.04.2024
Ä°stanbul /

02 Nisan 2021 - 14:55
Meral:-Şu anda seçime yönelik bir çalışma yok-
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3'üncü bir ittifak arayışları olmadığını belirterek, "Şu anda seçime yönelik bir çalışma yok" dedi.
Meral:-Şu anda seçime yönelik bir çalışma yok-

YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde AK Parti üyeliÄŸinden istifa ederek partisine üye olan Lütfü Yılmaz'ı iÅŸ yerinde ziyaret etti.

AkÅŸener, ilçe ilçe esnaf ziyareti yaptığı bir dönemde kendisine bu iÅŸ yerinden davet geldiÄŸini belirterek, "Dün ben beni ziyaret eden bir kardeÅŸimin iÅŸletmesine gelmiÅŸtim bugün de bir mensubumu ziyarete geldim. Dün misafir olarak gelmiÅŸtim, bugün mekanımıza geldim" dedi.

"3'ÜNCÜ BÄ°R Ä°TTÄ°FAK ARAYIÅžI YOK"

AkÅŸener, "3'üncü bir ittifak arayışından bahsediliyor. Bu konuda bir çalışma var mı?" sorusu üzerine, "Åžu anda seçime yönelik bir çalışma yok. Herhangi bir ÅŸey yok. Herkes bir ÅŸey söylüyor. Ana konuları konuÅŸmak bu ülkede çok pahalı oldu; açlığı, iÅŸsizliÄŸi, kayırmacılığı, esnafın halini konuÅŸmak zor. Biz burada direniyoruz. Bunu yapmaya devam edeceÄŸiz. Siyasi partilerin ilan etmediÄŸi her ÅŸeyi karşı taraf konuÅŸuyor. Bunun için biz de o tuzaÄŸa düÅŸmeyeceÄŸiz" deÄŸerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: DHA

Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.