Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
28.03.2024
Ä°stanbul /

05 Nisan 2021 - 15:21
Emekli amirallerin gözaltına alınmasına tepki
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Montrö bildirisine imza atan amirallerden bazılarının gözaltına alınmasına tepki gösterdi.
Emekli amirallerin gözaltına alınmasına  tepki

Emekli 104 amiralin imzasıyla yayımlanan Montrö bildirisiyle ilgili baÅŸlatılan soruÅŸturma kapsamında bu sabah ilk gözaltı haberleri gelmeye baÅŸladı. SoruÅŸturma kapsamında, imzacı emekli amiraller gözaltına alındı.

ENGÄ°N ÖZKOÇ: UTANÇ VERÄ°CÄ° BÄ°R GÜN

Gözaltı haberlerine CHP'den ilk tepki CHP Grup BaÅŸkanvekili Engin Özkoç'tan geldi. Twitter'daki hesabı üzerinden bir açıklama yapan Özkoç, "Türkiye için utanç verici bir gün. Biz bu oyunları daha önce de gördük. Vatanseverler dün olduÄŸu gibi bugün de boyun eÄŸmeyecek" diye yazdı.

TEZCAN'DAN CEM GÜRDENÄ°Z PAYLAÅžIMI

Gözaltılarla ilgili olarak bir açıklama da CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'dan geldi. Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Tezcan, "Dün FETÖ'cüler orduda, Cem Gürdeniz hapisteydi. Bugün sarıklı cübbeli amiraller orduda, Cem Gürdeniz gözaltında" diye yazdı. Tezcan, "Anlaşıldı ki, iktidar dün neredeyse bugün de orada. Vatanseverler dün de susmadı, bugün de susmayacak" ifadelerini kullandı.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.