Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
28.03.2024
Ä°stanbul /

21 Mart 2023 - 02:54
Şimşek : Aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum
AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kendi alanına giren her konuda destek vermeye hazır olduğunu belirten Şimşek, "Yurt dışında finans kuruluşlarındaki işlerim nedeni ile aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.
Şimşek : Aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum

AK Parti Genel Merkezi'nde CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ile görüÅŸen eski Maliye Bakanı Mehmet ÅžimÅŸek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kendi alanına giren her konuda destek vermeye hazır olduÄŸunu belirten ÅžimÅŸek, "Yurt dışında finans kuruluÅŸlarındaki iÅŸlerim nedeni ile aktif siyasete girmeyi düÅŸünmüyorum." ifadelerini kullandı.

ÇELÄ°K: AKTÄ°F SÄ°YASETÄ° DÜÅžÜNMÜYOR

Çelik, konu hakkında yaptığı açıklamada, "Mehmet Bey'in gelmesi olaÄŸanüstü bir gündem deÄŸil. Kendisi deÄŸerli bir arkadaşımız. Sık görüÅŸtüÄŸümüz deÄŸerli bir kardeÅŸimiz. Normal bir gündem. Aday olacak mı diye merak ediyorsunuz. Siyasetten ayrıldıktan sonra pek çok iÅŸle meÅŸgul. Ä°ÅŸ dünyasında da yürüttüÄŸü iÅŸler var. Mehmet Bey aktif siyaseti düÅŸünmüyor. Sayın CumhurbaÅŸkanımızın beyan ettiÄŸi her konuda hazır olduÄŸu, her türlü katkıyı vereceÄŸini bir kere daha ifade etti." dedi.

ŞİMŞEK: HER KONUDA İSTENEN KATKIYI VERMEYE HAZIRIM

Mehmet ÅžimÅŸek ise görüÅŸme sonrası sosyal medyadan paylaşım yaptı. ÅžimÅŸek açıklamasında, "Sayın CumhurbaÅŸkanımız ile akÅŸam saatlerinde Ak Parti Genel Merkezi'nde son derecede samimi bir ortamda görüÅŸme fırsatım oldu. Kendisine bu kabulleri çok teÅŸekkür ederim. Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım. Ancak yurtdışında finans kuruluÅŸlarındaki iÅŸlerim nedeni ile aktif siyasete girmeyi düÅŸünmüyorum. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadelerini kullandı.

 

ErdoÄŸan'la görüÅŸen Mehmet ÅžimÅŸek, sessizliÄŸini bozdu: Yurt dışındaki iÅŸlerim nedeniyle aktif siyasete girmeyi düÅŸünmüyorum



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.