Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
25.04.2024
Ä°stanbul /

21 Mart 2023 - 05:13
Batılı ülkelerden şok itiraf!
Batı medyasından Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerini fırsat bilen misyonerlerin bölgede Hristiyanlık propagandası yaptığı itirafı geldi. 'Yardım' bahanesiyle bölgeye gelen misyonerlerin Türkiye tarafından engellendiği belirtildi.
Batılı ülkelerden şok itiraf!

Hollanda medyasında dikkat çeken bir haber yayımlandı. Haberde, yıkıcı 6 Åžubat depremlerini fırsat bilen Hristiyan ülkelerinin, Türkiye’deki bu durumu fırsata çevirmeye çalıştığı kaydedildi.

MÄ°SYONERLÄ°K Ä°TÄ°RAFI

Nederlandsdagblad isimli bir medya kuruluÅŸu tarafından yayımlanan haberde, KahramanmaraÅŸ depremlerinin ardından Batılı ülkelerin bölgede misyonerlik faaliyetleri yürüttükleri itiraf edildi.

ACÄ°L YARDIM YERÄ°NE HRÄ°STÄ°YANLIK PROPAGANDASI

Dick Schinkelshoek imzalı haberde, Ortodoks, Katolik ve Protestan kiliselerinin acil yardım yerine durumu istismar ederek Ä°ncil dağıttığı ve Hristiyanlık propagandası yaptığı kaydedildi.

TÜRKÄ°YE ENGELLEDÄ°

Haberde, ‘yardım’ bahanesiyle KahramanmaraÅŸ’ta faaliyet gösteren kiliseye baÄŸlı bir kuruluÅŸun, AFAD’ın koordinasyon ağından çıkarıldığı belirtildi.

__________________

DEPREM BÖLGESÄ°NDE MÄ°SYONERLÄ°K FAALÄ°YETLERÄ°NE GEÇÄ°T YOK!

Daha önce de deprem bölgesinde misyonerlerin Hristiyanlık propagandası yaptığı belirlenmiÅŸti.

Misyonerlerin, Hatay’da ve KahramanmaraÅŸ’ta vatandaÅŸlara broÅŸür dağıttıkları tespit edilirken, Ä°ngiliz ve Almanların depremzede çocuklar için getirdiÄŸi ihtiyaç malzemelerinin içinden ‘Ä°sa seni seviyor’ yazılı kartlar çıkmıştı.

Hıristiyan gençlerden oluÅŸan misyoner grubun, bölgedeki okullara yardımda bulunmak için geldiklerini söyleyerek, vatandaÅŸlarla diyalog kurmaya çalıştığı öÄŸrenilmiÅŸti.

Çocukları ve gençleri etkilemeye çalışan misyoner grupların ‘kutsama’ adı altında bazı ritüeller yaptıkları kaydedilmiÅŸti.

Olayın duyulmasının ardından emniyet güçlerinin harekete geçtiÄŸi ve ÅŸahısları gözaltına aldığı belirtilmiÅŸti.

dEPrem ,Yardım ,Misyonerlik ,Engel,Batı

Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.