Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
29.03.2024
Ä°stanbul /

22 Mart 2023 - 04:39
İstanbula Flaş Yağış Uyarısı
İstanbul'a üst üste uyarılar geldi. İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve birçok şehirde hava durumu.
İstanbula Flaş Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel MüdürlüÄŸü tarafından yapılan son deÄŸerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Ä°ç Anadolu(Sivas hariç), Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri.

Adana'nın kuzey ve doÄŸusu, Osmaniye, Erzurum çevreleri, KahramanmaraÅŸ'ın batısı ve Hatay'ın batı kesimlerinin yaÄŸmur ve saÄŸanak, yer yer gök gürültülü saÄŸanak yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor.

Çığ tehlikesine dikkat: DoÄŸu Karadeniz’in iç kesimleri ile DoÄŸu Anadolu’nun eÄŸimli ve yüksek yamaçlarında çığ tehlikesi riski bulunduÄŸundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yurtta sıcaklık: Hava sıcaklıklarının, mevsim normalleri civarında ve yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceÄŸi, çarÅŸamba gününden itibaren yağış alan yerlerde azalıp mevsim normalleri civarına ve yer yer altına düÅŸeceÄŸinin tahmin edildiÄŸi bildirildi.

Ä°stanbul'a üst üste flaÅŸ uyarı!

MGM Ä°stanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada; bölge genelinde 22 Mart ÇarÅŸamba günü yaÄŸmur ve saÄŸanak ÅŸeklinde baÅŸlaması beklenen yağışların, perÅŸembe günü yer yer kuvvetli olacağı kaydedildi.

Şen İstanbul ayrıntısını verdi

Hava profesörü Orhan Åžen, güne dair genel deÄŸerlendirmesinde Ä°stanbul'la ilgili ayrıntıları da paylaÅŸtı. Åžen, "Bugün Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Ä°ç Anadolu, Batı ve orta Karadeniz, Adana Osmaniye Hatay MaraÅŸ Erzurum yaÄŸmurlu. Sıcaklıklar ortalamada. Bugün ve yarın sabah Ä°stanbul'da yaÄŸmur var 12 C. Yarından sonra yağış kesiliyor" dedi. Åžen geçtiÄŸimiz gün Ä°stanbul'da 1 hafta yağış yok demiÅŸti...

İstanbullu dikkat akşam hasta olmayın

Hava uzmanı Kerem Ökten ise, "Ä°stanbul'da yaÄŸmur geçiÅŸleri bekleniyor. AkÅŸam hava soÄŸuyacak. Sıkı giyinmeli..." dedi.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.