Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1111 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Şubat 2021 - 17:31

17 CHP'li vekilden ortak açıklama

Büyüt
Küçült
17 CHPli vekilden ortak
Bir gazetedeki “Muharrem İnce’nin partisine geçme ihtimali olan 17 milletvekili” haberinde adı geçirilen CHP'li milletvekillerinden ortak açıklama ile yalanlama geldi. 17 milletvekilinin imzasıyla yapılan açıklamada, “Bahse konu sözde gazetenin iftiralarla dolu mesnetsiz haberini kınıyor, tekzip ediyor, derhal öyle bir haberin aslının olmadığını yarınki sayısında açıklamasını bize oy veren milyonlarca seçmen adına talep ediyoruz” denildi.

 

 

“Muharrem İnce’nin partisine geçme ihtimali olan 17 milletvekili” haberine karşı 17 CHP milletvekilinden yazılı açıklama geldi. Açıklamada, CHP’ye yönelik yoğun bir saldırı başladığını ve itibar suikasti girişimlerinin olduğu belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Bugün bir gazetede bizlerle ilgili yapılan mesnetsiz, uydurma haber de bunun bir parçasıdır. CHP’yi itibarsızlaştırma hevesinde olanların heveslerinin kursağında kalacağı açıktır. CHP’nin onurlu bir üyesi olarak görev almak, aziz milletimize bu yolla hizmet etmek bizim için her şeyden önce şereflerin en yücesidir. CHP’nin ve Millet ittifakının iktidarı için CHP’deki mücadelemizi her zamankinden daha çok azimle ve daha güçlü bir şekilde sürdürmekte kararlıyız. Bahse konu sözde gazetenin iftiralarla dolu mesnetsiz haberini kınıyor, tekzip ediyor, derhal öyle bir haberin aslının olmadığını yarınki sayısında açıklamasını bize oy veren milyonlarca seçmen adına talep ediyoruz. CHP ile milletimiz arasındaki her geçen gün büyüyerek daha da güçlenen gönül bağını ve güven ilişkisini bu tür haberlerle zedelemek mümkün olmayacaktır.”

Habere konu olan ve ortak açıklamaya imza atan CHP'li milletvekillerinin isimleri ise şöyle:

Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal Antalya Milletvekili Aydın Özer Antalya Milletvekili Rafet Zeybek Aydın milletvekili Süleyman Bülbül Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Burdur Milletvekili Mehmet Göker Bursa Milletvekili Yüksel Özkan Bursa Milletvekili Erkan Aydın Çanakkale milletvekili Özgür Ceylan Denizli Milletvekili Teoman Sancar Giresun milletvekili Necati Tığlı İstanbul Milletvekili Zeynel Emre İzmir Milletvekili Mahir Polat Kayseri Milletvekili Çetin Arık Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Uşak Milletvekili Özkan Yalım Alıntı:Cumhuriyet



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024