Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 886 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Ekim 2022 - 04:44

Bahçeli :Cumhurbaşkanlığı yapboz sahası değildir.

Büyüt
Küçült
Bahçeli :Cumhurbaşkanlığı yapboz sahası
. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı için "Bir de beni deneyin" açıklamasına tepki gösteren Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı yapboz sahası değildir" dedi.. TTB Başkanı Vatandaşlıktan Çıkarılsın.

MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

MHP Lideri Bahçeli'nin konuşmalarından öne çıkanlar;

Birileri gibi ülke sevdamızı pazarlık malzemesi görecek kadar alçalmadık. Biz milletimiz uğruna varlığımızı adadık

Bizim adayımız belli, kararımız nettir

Bizim bölünecek vatanımızı yoktur, bizim inecek bayrağımız yoktur, bizim susacak ezanımız yoktur, bizim zillete düşecek ülkemiz yoktur. Yarınlar bugünden çok daha güzel olacaktır

Birileri gibi ülke sevdamızı pazarlık malzemesi görecek kadar alçalmadık. Biz milletimiz uğruna varlığımızı adadık

Cumhurbaşkanlığı yapboz sahası değildir

"Vatandaşlıktan çıkarılmalı"

Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PKK'ya karşı "kimyasal silah kullandığı" yönünde ortaya atılan iddialara ateş püskürdü. Bahçeli'nin hedefinde TSK'ya atılan iftiraya dört elle sarılan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı vardı. Bahçeli, konuşmasında şunları söyledi:

"Terörizme faaliyet yapan kansızlardır"

TSK'nın kimyasal silah kullandığını şerefsizce dillendirenlere kanacak kimse yoktur. İşgal için bahaneler oluşturulduğu bilinen gerçeklerdir. Türkiye'den Irak, Suriye çıkarma planları yapanlar sömürge piyonlarıdır. İP Başkanı'nın TTB'ne övgüleri hala hafızalarımızda olup en son dehşet verici iftiraya nasıl bir yorum getireceği merak konusudur. Herkesi uyarıyorum; Türk askerine düşmanlık, düşmana askerliktir. Türk askerine aslı astarı olmayan suçlamalarda bulunanlar, terörizme faaliyet yapan kansızlardır.

Almanya'nın Köln kentinde husumet oluşumu tarafından düzenlenen konferansta PKK, FETÖ ve yeminli Türk düşmanları sahneye çıkmışlardır. Şerefli Türk hekimlerini hariç tutuyorum. TTB'nin kapısına kilit vurulmasını, doktorlarımızın özgürleşmeleri tarihi önemde addediyorum. Türk düşmanı bir birliğin isminin başında Türk olamaz. Türk Tabipler Birliği Başkanı ve diğerlerinin Türk vatandaşlığından çıkarılması ve vatansız olmaya mahkum edilmesi akla en uygun seçeneklerden birisidir. Türk Tabipler Birliği'nin tıpla ilgisi kalmamıştır.

"TSK kimyasal silah kullandı" iftirasını kimler dile getirdi?

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Çarşamba akşamı avukatları aracılığıyla "PKK'ye karşı kimyasal silah kullanıldığına dair görüntülerin olduğunu" belirterek "Bu görüntülere TBMM ve muhalefet sessiz kalamaz, Bunu sessizlikle geçiştirmek suçu onaylamaktır" dedi. 

TTB Başkanı Şebnem Korur  Fincancı

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı katıldığı bir programda, Fırat Haber Ajansı'nın öldürülen PKK'lıların son dakikalarını gösteren görüntülerini incelediğini ve sinir sistemini hedef alan kimyasal gaz kullanıldığını düşündüğünü söyledi. Fincancı, bağımsız heyetlerin inceleme yapması çağrısında bulundu.

Sezgin Tanrıkulu

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu dün yaptığı açıklamada, iddialara dayanak olan görüntülerin doğru olup olmadığıyla ilgili olarak Meclis'e bir soru önergesi vereceğini söyledi.

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş da dün Meclis'te yaptığı konuşmada "Kimyasal silah kullanımı iddialarının bir an önce araştırılması, varsa sorumlularının ortaya çıkarılması gerekiyor" dedi.

Selahattin Demirtaş

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş bu gelişmeler sonrası dün akşam Twitter hesabından açıklama yaptı.
Demirtaş, durumun tespiti için için bağımsız ve uluslararası bir heyetin inceleme yapmasını istedi.

HDP soru önergesi verdi

HDP Grup Başkanvekilleri Meral Danış Beştaş ve Saruhan Oluç, bugün konuyla ilgili olarak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. 

Bahçeli ,Meclis ,Grup ,Konuşma ,MHP,TTB ,Vatandaşlıkytan Çıkarma





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024